Payoneer ili Skrill kartica - koja je bolja?

Sve teme koje sam nasao na ovu temu su uglavnom 2013 godina…

Dosta sam cito po netu koju karticu od te dvije odabrati i svi hvale payooner a pljuju skrill, no na kraju svakog tog clanka ima referall link da se registriras na payoooner preko njih…

Tako da po vasem objektivnom misljenju koja je kartica bolja?

Obe su odlične i svaka ima svojih prednosti, ali ako baš mora da se bira onda Payoneer.

I ja sam u slicnoj dilemi oko izbora kartice.
Jedino sto kod mene postoji i treca opcija :Paypal
:relaxed:

Imam i jednu i drugu, payoneer naravno u $ a skrill racun mi je u EUR , ne znam za sta mislis da koristis ali ako ti je skrill personal account i neces imati vece uplate od firmi to jest pravnih lica onda definitovno skrill mi je bolji kao servis sve ukupno. Ja sam imao malo vece uplate od Fortuma na skrill racun i prebacili su me na merchant account gde placam proviziju na svaku uplatu. Payoneer od skoro koristim i to samo za uplate od 2CO.

Kolko su to vece uplate? :slight_smile:

Od paypala beži glavom bez obzira kad god možeš.

Planiram da krenem sa Affiliate sajtovima, koliko znam Paypal je najbolja opcija za primanje novca, ili sam pogresno informisan?

Payooner i Skrill su puno sigurniji ako ne prijavljujes porez >.< Naravno ako ne zaradujes vece iznose mjesecno paypal je po meni najbolji

Ako je npr Amazon affiliate najbolja opcija ti je Payoneer, oni Paypal koliko znam i nemaju. Kad god možeš beži što dalje od Paypala.

1 Like

Hvala na objasnjenju, mislio sam da mi je Paypal bolja opcija kod Amazona. Razmotricu Payoneer kao opciju. :slight_smile:

Da, koliko sam upoznat Amazon affiliate i nema opciju Paypala, a Payoneer bank account ti odlično može poslužiti da ga povežeš sa njima.

1 Like

Malo vise od 1000 EUR jednom mesečno Pre toga sam godinama imao od 300-800 i nije bilo problema. Ali u to vreme kada sam dobio mail da sam prebačen na merchant account (još u vreme moneybookers-a) čačkao sam nešto oko credit card procesinga preko njih pa je možda i to uticalo da me “flaguju” , doduše nikad nisam uspeo da koristiom njihov card procesing već sam se prebacio na 2CO za tu stvar.