PayPal i dodavanje druge kartice [Drugi vlasnik kartice]

Da li je moguce dodati još jednu karticu na PayPal stim da ta druga kartica nece glasiti na moje ime kao moj racun i kartica.

Znaci dodavanje jos jedne kartice na PayPal ali vlasnik kartice je druga osoba sa istom adresom.

Naravno moja kartica bi isto ostala povezana sa PayPal računom koji glasi na mene.

Prije nego napraviš neku glupost, najbolje pitaj ih.
S obzirom da od početka Covid krize ne pružaju telefonsku podršku, najefektniji način kako dobiti odgovor je posjetiti PayPal Message Center
(moraš biti prijavljen u PP korisnički račun)
LP

Prije 12 dana poslao upit i nisam dobio odgovor. Zato i pitam ovdje ako je to već netko napravio nebi htio da mi bezveze blokiraju ili zatvore acc star cca preko 10 godina.

Zasto ne otvoris jos jedan Paypal account?

Ako si otvorio ticket preko navedenog linka i postavio korektan upit, na korektnom engleskom nema šanse da nisi dobio odgovor unutar 24h.
Ja osobno sam u zadnjih mjesec dana putem ovog sustava riješio 3 veoma komplicirana zahtjeva. Sve u roku 24 sata.

Mozes povezati iako ne glasi na tvoje ime, ja sam povezivao dva puta dvije razlicite kartice s razlicitim imenima i adresama, cak su kartice izdate u HR, a paypal je registriran na BIH adresu.
Trenutno imam povezanu revolut karticu s HR binom na BIH paypal, razlicito ime i adresa naravno.

1 Like

Hvala @markan dobio sam odgovor da moze.

@Amazonac ne zelim da se otvara drugi PayPal acc. povezana mi je kartica ziro racuna, a druga ce biti kartica od Revoluta.

Da nije bilo moguce ja bi otvorio Revolut acc. ali pošto je moguce nema potrebe za otvaranjem drugih korisnickih racuna.