PayPal - ograničenje računa? Prijeđen godišnji limit?

Dakle ovako mi kaže PayPal…
“Premašili ste regulatorno ograničenje plaćanja koje možete poslati u godinu dana. Kako bismo bili u skladu s propisima, moramo potvrditi vaš identitet kao vlasnika računa. To će vam pomoći da izbjegnete ograničenja računa.”
Dakle već sam im poslao dokument o prebivalištu u pdf-u skinut sa e građani i oni me i dalje cijede. Kaže kako će riješiti u 7 dana međutim ovo traje već tri-četiri tjedna, danas su me opet tražili u emailu to, međutim kad odem preko tog linka u PayPal stoji i dalje obavijest: “Thank you for providing the required information. We’ll get back to you within 7 business days.”
Bojim se da mi ne ukinu račun jel sam preko njega dobivao povremeno neke sponzorske iznose uplate po $50-100 i trošio to za ulog u daljnji rad, a ima gore i nešto malo love… nije za baciti.
Zna li itko išta o ovome?

Moras biti uporan. Posalji im kopiju osobne i neki racun npr od struje samo da im potvrdis da si to ti sa imenom i adresom. To se treba podudarati sa tvojim acc.

1 Like

Već sam im poslao osobnu, nisu priznali, kaže dokument mora biti ne stariji od 6 mjeseci, računi nisu na moje ime tako da ništa, dakle zadnje sam poslao službeni dokument sa e-građani, mislim da je to vrh koji im mogu poslati… Mislim čudno da nemaju nikoga u HR da to provjeri, pa ovo je apsurdno.

oni hoće u boji skeniran dokument sa pečatom i potpisom … uzmi izvod iz banke ako se na njemu nalazi tvoja adresa i zamoli uposlenicu banke da se potpiše na taj izvod i da udari pečat … to skeniraš i pošalješ im, adresa na izvodu mora biti ista kao ona na paypalu … sken mora biti u boji …

1 Like

Ali dali taj izvod mora biti iz te banke, baš za taj račun na koji je povezan PayPal ili može i iz druge banke gdje se npr prima plaća i sl.?

Eh pa da, nakon što sam im poslao dokumentaciju, sada više nemam niti opciju uploada dokumenata sada mi ovo već stoji tri-četiri tjedna.
2021-09-27_193300

Ovo mi je stiglo na email, ali na samom PayPalu nemogu poslati trenutno ništa jel čekam owerview… :unamused:

može iz bilo koje banke, samo da vide tvoje ime i prezime i adresu … pored toga moraš im i ličnu poslati …

jedina opcija je da uplatiš skype kredit i da ih zovneš, ne vidim drugo izlaz

1 Like

Da valjda ću morati ako me blokiraju…

nadji customer support broj i zovi preko skajpa

1 Like

Moram reći ženi, to je njen PayPal…biti će oduševljena… :laughing:

I koliko treba tog SKYPE kredita treba kupiti? :thinking:
Ja mislio da je skype free… LOL

Meni je to stajalo skoro mesec dana,pa su na kraju uklonili.
Valda je sve u redu
Poslao sam im sve sto su trazili.

1 Like

Ajde, znači ima još nade…

Free je prvih mjesec dana ako nisi do sada iskoristio tu opciju

1 Like