PayPal / Payoneer / LeuPay?

Da li neko od vas poseduje ovu karticu ? Svi jurimo i imamo Payoneer ili LeuPay kartice i trazimo kako cemo podici novac a da on ne prodje kroz nas bankovni racun odnosno sistem zbog poreza i svega a sa druge strane PayPal ima svoju karticu i ne vidim zasto ne bismo povlacili novac preko nje ? Uglavnom svugde gde zaradjujemo novac ima isplate na PayPal. Cak imamo i opciju da izaberemo izgled kartice od ovih 4 komada. Da cujem vasa misljenja. :slight_smile:

Takodje naleteo sam i na ove koji su slicni LeuPay: https://www.ecopayz.com
Sto se tice LeuPay nasao sam grupu na Facebooku gde ima mnogo korsnik informacija od ljudi koji vec koriste njihove kartice. Pa eto mozda nekome zatreba neka informacija nije lose znati gde pitati. :slight_smile:

Sto se same LeuPay kartice tice, meni ona deluje sasvim dobro za ono sto nama treba. :slight_smile:

ja nmg uzeti tu paypal karticu, bih nalog

Ja mislim da paypal karticu mogu samo Amerikanci da uzmu :smiley:

Sto se tice LeuPay kartice znam ljude koji je koriste na paypal i lepo radi sve :slight_smile:
Sto se tice ove paypal kartice nije dozvoljeno nama da je imamo, mada opet neki je koriste tako sto otvore stranu imaginarnu firmu online…

Jesi siguran…? :smiley:

Nisam, mislim da sam tako negde procitao al ne mogu da se setim gde :smiley:
A ovako u fb grupi sam citao da je moguce na paypalu dodati kao bank account, ovaj nalog sa payoneera First Century Bank, i onda tako povlaciti novac sa pp na payoner :smiley:

1 Like

ja sam citao da je moglo nekad ali vise ne

Eh da, pokusao sam to preko payoneer prepaid (EU) i (US) kartice ali su je odbili… debilana. :confused:

Pa ja sam tako razumeo da je bilo kada povezujes payoneer karticu, jer to sad ne moze, a ovo da dodas kao racun u banci evo od pre 5 dana post iz grupe, e sad ja nisam probao mozda i ne moze :slight_smile:
komentar u grupi: https://www.facebook.com/groups/122104518367893/permalink/220251031886574/?comment_id=220490355195975&comment_tracking={"tn"%3A"R"}

Sa PayPala mozete povlaciti novac na LeuPay i sa LeuPay karticom dizati novac sa bankomata. Po meni ovo je bolje resenje od Payoneera jer se LeuPay moeze vezati za PayPal. :blush:

2 Likes

Paypal kartica trenutno moze samo za USA, potpisali su ugovor sa mastercard za evropu i bice i kod nas uskoro, ovo “uskoro” moze biti i nekoliko godina


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja