PayPal pitanje?

Poz,

trebam da primim na PayPal uplatu od oko cca 500$, ali mi account nije verifikovan.

Sad kad primim tu uplatu da li ću ja moći taj balance proslijediti na drugi PayPal account? Znači neću da dižem keš uživo, nego da balanceom kupim nešta.

Mislim da neces, posto tolike uplate idu u pending cak i ako ti je verifikovan nalog, a za neverifikovan ce vrlo verovatno da ti traze da verifikujes pre nego sto mognes da raspolazes. Nisam pokusavao sa neverifikovanim pa ne znam kako ide sa manjim sumama ali verujem da vece nece proci posto bi tako svako mogao da mulja.

Mislim da nećeš moći primiti uplatu ukoliko ti nije verifikovan nalog.

Neces moci primiti uplatu 100%. Nacin ti je ako neces da verifikujes da nadjes nekog kome vjerujes i da on tvoj mail doda na svoj paypal i da uplatis na njegov racun :smiley:

Napravit cu onda paypal na mamino ime i uzet njenu karticu :smiley: Necu nista da povezujem sa svojom hahaha.

mogul ja odma sljedeci dan uzet iz banke onaj izvod da vidim onaj code?

Ja mislim da pin od paypala mislim na verifikacioni kod treba minimalno 7 dana da dodje u banku kada povezes karticu na paypalu…

Jel za primanje uplata dovoljan samo verificiran racun il treba jos sta??

Na kartici moras imati ja mislim par maraka da bi ti paypal napravio transakciju (posle ce ti vratiti) i ti trebas iz banke uzeti potvrdni kod , kod dolazi u banku posle dan-dva, sve zavisi od banke , ja sam cekao jedan dan NLB Tuzlanska banka.

Jel ti pricas za verificiranje kartici il bas kod primanje novaca jel ovo sta si opiso tako je bilo kod vetificiranja kartice

Verifikacija kartice :smiley:

Ovako prvo pravilo je da je kartica " Visa Electro". Drugo napravis taj paypal acc i kad odes da verifikujes bitan ti je onaj kod na pozadini kartice ona tri dodatna broja i da uneses broj kartice sa prednnje strane sto se nalazi. Moras imati oko 4 marke na kratici, jer paypal uzima skoro pa 4 KM i vratiti ti kad ukucas pin koji dobijes od banke( ja sam cekao oko 5 dana kod da mi stigen). E sad ima jedna stvar, da bi besplatno bez provizije dobijao pare na svoju karticu paypal ti salje svakog prvo u mjescu djaba i cekas 7 dana da ti legnu na racun. I ima jedna caka u svemu tome kad sve to uradis i verifikujes paypal onda moras otici da aktivaras da mozes da primas uplate na paypal racun, jer ako to ne uradis neces moci da uplatis nista. I i zanimljivo je to sto ne mozes da koristis pare na paypalu koje imas dok ti ne dodju na karticu, ako ti puno da cekas prvi u mjescu, onda sam zatrazis ispaltu, ali onda ti uzimaju proviziju 5$.

Ma ovo je i preskupo što rade, Imao sam uplatu od 280€ i paypal dok je uzeo 2% i 5$ za povlacenje ostalo mi 264€ =510KM

Jel bi trebalo sta aktivirat od ovoga ? :smiley:

To je kada zelis povuci novac prije prvog u mjesecu i uzimaju ti 5$ + 2% iznosa ja mislim :smiley:

Cek cek

znaci svakog prvog mi automatski uplacuju na karticu, a ako ja zelim prije prvog skinu mi proviziju… jel tako?

svakog 1 u mjesecu je automatski withdraw , a ti ako ne mozes cekati prvi u mjesecu povuces i daš 5$ :smiley:

A cem bi onda 2 opcija sluzila za payoneer ??

za withdraw na payoneer ne uzimaju nikakvu proviziju! payoneer uzme 1% da ti proknjiži…

Ko hoće da primi nešto sitno na PayPal, ispod 50e, a meni pošalje na Skrill 5e manje, neka se javi, da na brzinu zaradi 5e. :smiley: