Paypal skinuo dupli iznos

Pozdrav
Danas sam platio jednom servisu 10$ putem Paypal-a, i recimo imao sam nekih 26 evra na kartici i pokusao da platim jos nesto od nekih 12 evra kontam ima, odbije mi uplatu… Logujem se na internet bankarstvo i pogledam izvod kartice paypal mi je dva puta povukao iznos od 10$ a na paypal istoriji stoji da su samo jednom… sta da radim? kontaktiracu sada support pa da vidimo… Jel se vama desavalo?

Kontaktiraj odmah prevarante, najveci retardi [email protected] direkt ovdje inace ne dobijes odgovor. Meni su tako kod refunda bili zakinuli neki fee, pa su kasnije vratili.

Moguće je da i nije do Paypal-a, nego banka ne dopušta da imaš manje od $10 ili koliko već na kartici. Svi kradu a to se meni dogodilo tako. :name_badge:

Upravo sam poslao na taj mail… Nista mi nije jasno na koji nacin je skinuto dva puta… Ali ajde vidit ćemo…

Ne nije do toga sigurno.

Bio je thread na bhwu nedavno gdje je covjek otkrio da mu godinama uzimaju dupli fee na male transakcije.

I meni je pejpal dva puta naplatio jednu te istu transakciju sa hawkhostom, mislim da je do mog laptopa koji je spor pa neke klikove obavi naknadno ili se pojebe pa ne zna đe udara, baš sitan iznos je u pitanju tako da nisam tražio pare nazad, možda je i ostalo na balansu na hawkhostu, pojma nemam. ja iskreno sumnjam na moj laptop, ništa drugo, mada i ja kad se unervozim klikćem kao manijak, tako da mogu i ja biti krivac