Pbn linkovi report

Oni pbn linkovi što kupih prije nekih 20ak dana stiže mi izvještaj slika i to izgleda ovako

obrisannazivdomene/neki-članak-koji-linkuje-ka-meni

neki-članak-koji-linkuje-ka-meni (taj dio je vidljiv)

10 takvih linkova

ja svih deset provjerim allinurl i nema nijednog da ga nađem u guglu. još sam pokušao tražit po frazama iz url šta je objavljeno u zadnjih 30 dana i ne mogu naći nijedan članak na guglu koji linkuje ka meni.

ja pitam čoeka za link da vidim đe su objavljeni, on kaže da ne dostavlja izvještaj zbog spamera jer mogu naštetit njegovoj mreži. pitam što nije indeksovano kaže da će biti s vremenom. Ali kako će zaštitit svoju pbn mrežu ako ću ja u roku lupam 30 dana vidjeti te linkove u wmt ili naći članke preko gugla ako uopšte postoje. ponudio mi je refund. čudno iskustvo ili je to tako normalno da ide? ima li ko iskustva sa ovim?

Riječ je o vjerojatno jako lošim backlinkovima. :confused:
Imao sam slično iskustvo sa Fiverr.com kada su ti linkovi sa popisa stvarno izgledali bijesno i kao dobra kupovina, međutim to su web stranice koje Google neće indexirati nikada. :frowning:

Možda i griješim, naravno, ali meni je bilo tako. :sunny:
Javi kako ide.

nisam na fiveru uzeo no na bhw forumu. mada ne bi me čudio isti kvalitet. no mene interesuje jel normalno da mi ne da u reportu spisak đe se nalaze linkovi? kako da znam da je išta uradio? na riječ da vjerujem ili?

Ma kakvu riječ, nije to uljudan Forum kao ovaj naš. :smile: he he
Ja ti eto, kažem svoje iskustvo sa Fiverra koje je možda slično tvomu.
Meni je dao popis, ali te stranice sam i pingao i zezao se i… nisu se indexirale nikada. :frowning:

Ponavljam; ne kažem da će tako biti i tebi. :blush:

Ma ja lično ni ne očekujem puno od tih linkova. Samo da ih vidim koliko su loši to me zanima. A on ne da, svašta. Otkako sam počeo radit linkove nekih mjesec dana, mislim da mi ništa dobro donijeli nisu, za sad. Na bhw sam za jedan adult sajt neđe u decembru naručio neki kao "seo"paket 30$ na njemu nisam nista radio 3mjeseca i evo zadnjih par dana bome sa nekih 150-200 pageviewsa skočilo na oko 600 a zadnji dan oko 900. sad jel do tih linkova ili do starosti ili nečeg trećeg nemam pojma. Uglavnom sajt je napravljen u novembru i ima 2-3 linka moja sa homepageva s mojih srodnih sajtova adult koji su odmah postavljeni. Evo na mejlu vidim da mi je isporučio report 29 decembra, 115 nekih loših linkova ka hompejdžu za 3 termina imesajta33.com ; naked url i Ime sajta koja je ujedno i glavni keyword za koji oću rangirat. Gledam na statcounteru i većina posjete sa gugla mi dolazi na homepage, a inače su mi kategorije na sličnim sajtovima jednako neđe čak i bolje posjećene.



Ovo je statistika sa wmt za glavni keyword koji očito nije rastao a i zanimljivo je da je dva dana nakon isporuke beklinkova drastično pao ali se evo i vratio poslije određenog vremena ali ne na bolju poziciju u guglu no malo lošiju no što je bila.

najviše mi posjeta daje fraza koja je u titlu ali koja nema nijedan anchor link i vidi se taj uspon. Nekad mi se desi za adult sajtove da tako počnu rangirat sami od sebe bez ikakvog rada na njima ili beklinkova, pa sad da li je ovo do kupljenih beklinkova ili je opet samo od sebe pojma nemam. nisam doskora kupovao linkove pa se sad igram, isprobavam

slična stvar mi se dešava i sa jednim drugim adult sajtom, nagli skok, a pojma nemam do čega je, nisam na njemu radio bog zna od kada i još je neresponzitivna tema na njemu. imam ja i suprotnih primjera đe ide ta posjeta dole, čak i više nego ovi što idu gore. no mene interesuje više odakle takvi skokovi, padove mogu nekako objasniti.

imam fokus kao homer simson. ništa dakle moraću tražit da mi pokaže đe su linkovi ili refund da tražim za ove pbn linkove.

Mislim da sam i ja isti gig narucio sa BHW, i sajt mi je izgubio pozicije. Inace, ni meni nije poslao report, ali sam posle dva meseca uspeo da ih nadjem preko seoprofiler.com.

P.S.Koji gig si narucio za adult sajt? Pokrenuo sam jedan adult po tvom tutorijalu.

Svi selleri se na bhwu boje shitlista(neka vrsta javnog suda gdje moderator sve provjeri i dobijes refund ili on ban) tako da ako sta ne valja sa linkovima samo trazi refund ili ces ga shitlist

1 Like