People String - socijalna mreža

Neznam dali ste čuli za ovu relativno novu socijalnu mrežu koja svojim korisnicima isplaćuje novce preko Alertpaya (U USA-u i Kanadi i preko pošte). Sve što trebate je biti aktivni (10 minuta dovoljno na dan) i raditi uobičajene socijalne stvari.

Za razliku od Facebooka ili Twittera, vlasnici PeopleStringa su se odlučili za prikupljanje korisnika tako da 70% svih prihoda od reklama raspodjele samim korisnicima.

Najbolji način zarade je to što pozivanjem ljudi preko vašeg referal linka stvarate za sebe piramidalni pasivni prihod para do 6. stupnja.

Ako ste zainteresirani evo vam link za prijavu : PeopleString Network

Imate na youtube-u hrpetinu videa koji objašnjavaju prezentacijama na koji način zarađivate te što sve možete raditi na PeopleStringu, ja bih izvodio ovih nekoliko:

Video na srpskom jeziku koji dobro pojašnjava kako podesiti account/račun da možete primati lovu te vam ujedno pojasni što PeopleString sve nudi.

http://www.posaonanetu.net/peoplestring/

I ovaj odličan video gdje lik sve tako jednostavno pojasni (na engleskome)

Ako se ovo kosi sa pravilima foruma… pobrisite , nebudem se bunio jel :smiley:

ma joj daj…imas i me2everyone pa se i tam đojnaj…tam dobis dionice :wink: u dva mjeseca sam zaradio 14 kg zlata iz Nigerije, $12,000,000 od starog prijatelja, vlasnika nacionalne banke koji je u cuzi, 2-3 auta na besplatnom lotu…

i sad vozim…slona buraz, slona e! :smiley:

Nije lose, probacu :smiley:

Piramidalno, mmm, bice da je nesto novo :slight_smile:

:smiley: bash… haha.

Ja sam se registrovao prije 2 dana,a vec imam 84 direktna referala i 12 indirektnih,dosta sam guglao i naisao sam na ovaj blog
http://peoplestring-zarada.blogspot.com,gdje
je sve odlicno objasnjeno,tako da svi koji mislite se baviti ovom dovoljno je ovde da procitate i sve ce vam biti jasno oko peeplestringa,ali mi je jso jedna stvar ostala nejasna,a to je kada se poeni od mojih referala pretvore u dolare da li cu ja tada dobiti 5% to me zanima,ja mislim da hocu ali ako ima neko smao da potvrdi da je to tako bio bi zahvalan,eto toliko od mene,ako ima neko neko pitanje nek pita jer sam dosta procitao o peoplestringu i mislim se baciti punom parom na ovo

super su mi ovi likovi koji sami sebe potiču sa nekoliko accounta.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja