Što se mene tiče, nema pravilne organizacije bez sustava koji će nadgledati i kontrolirati organizaciju.
Znakovi za ograničenje brzine su lijepa ideja, ali bez policajca koji će nadgledati oni su samo slovo na limu.
Još efikasnije (nikome draga) je kamera koja će automatski kontrolirati brzinu vozila.
Ovo što tpojka govori o ručnoj provjeri paketa, je još malo više zaostalo od policajca koji kontrolira brzinu…jer tko bi sve “ceste” nadgledao u real time.
Jedino tako ispravno rješenje je postaviti kamere.
U svijetu programiranja to su programi koji će vršiti statičku analizu coda i i razumjeti što taj code sve može u sustavu.
Jer nije isti code koji dira u file system i onaj koji ga ne dira. A to statička analiza lako uočava.
Nadalje, kada imamo statičku analizu coda, onda možemo i dati dopuštenje tom komadu coda da dira nešto ili ne dira. To su dozvole koje android pita korisnika hoće li dopustiti nekoj aplikaciji prilikom instaliranja aplikacije. Gdje android nikada neće dopustiti nekoj aplikaciji da u sistemu radi više od dobivenih dozvola…a to Android može jer je on container te aplikacije.
U PHP svijetu, taj modul za statičku analizu mora isto biti cotnainer kroz koji će taj ugrađeni dio code-a djelovati. I to se svakako može postići…tj. ja sam to postigao sa svojim PHML-om: PHML - preparsed PHP
Moj PHML dakako u ovoj fazi nije usavršen alat, ali sam zasigurno uvjeren da je to puno ispravniji put (od gore navedenog) kojim se ovaj problem rješava. Danas sutra će već niknuti takve tehnologije, jer mi se još nije desilo u mojih 15 godina programiranja da nisam napravio neki alat koji zatim nebi nastao unutar neke veće korporacije…utjeran do savršenstva. 
Tako da prije ili kasnije, stići će već nečiji PHML na mala vrata… ja se dotad igram sa svojim.
Isto valja imati na umu da se ti paketi konstantno nadograđuju. Mogu biti i takvi paketi koji nadograđuju sami sebe bez pitanja. …i to je sve legit, jer zašto ne.
Ali s obzirom na to metoda da se ručno pogleda što neki code ima ili nema …pada u vodu, jer to svakako ne možemo raditi u real time…