Php skripta - brojač klikova

Treba mi neka skripta koja će brojati klikove na neki određeni link.

Uvijet je samo da upisuje klikove u neku tekstualnu datoteku. Odnosno da nije potrebam MSQL.

Ajd molim Vas recite ako netko zna. :slight_smile:

Jesi li probao na
http://www.hotscripts.com
?
Ako tamo ne nađeš onda probaj na google!

NARAVMO DA SAM PROBAO NA HOT SCRIPTS, A GOOGLE :frowning: !

MOLIM KONKRETNU POMOĆ OD KOLEGA WEBMASTERA!

HVALA!

Chill, man, it’s holiday time! :zhuja:


Možda nije njabolje riješenje, ali ne znam kaj ti trebaš pa evo.
Napisal sam napamet, moguče da ima grešaka.

Možda nije njabolje riješenje, ali ne znam kaj ti trebaš pa evo.
Napisal sam napamet, moguče da ima grešaka.

Zaboravil sam najvažniju stvar

hvala ti za skriptu!

ali kada otvorim skripta.php piše samo: “link ne postoji” :smiley:

moraš napisati:
skripta.php?link=ess
ili
skripta.php?link=mips

trebaš reči skripti koji link otvaraš.
Ako očeš dodati nove linkove moraš dodati ovakve redove:
$array_urls[’{neko_ime}’] = ‘{neki_url}’;

ne smiju biti dva ista imena. i onda taj link pozivaš
skripta.php?link={neko_ime}

Nemoj zaboraviti napraviti direktorij ‘spremiste’ u direktoriju gdje ti je ‘skripta.php’.

Sada mi se događa sljedeće:

-Ajd molim te rastumači mi još ovo :slight_smile:

Bilo je kasno kad sam ovo pisal (2h). Napravil sam par pogrešaka. Ovo kaj sljedi isprobal sam lokalno i sad radi.

kad hočeš dodati novi link na npr. stranicu ‘www.freewebs.com/greengoblin’ moraš njoj odrediti nekakvo ime, recimo ‘green’ i za tu stranicu onda moraš dodati ovaj kod:
$array_urls[‘green’] = ‘www.freewebs.com/greengoblin’;
tamo u četvrtoj liniji koda, ispred ‘//…’

da bi se prebacio na stranicu ‘www.freewebs.com/greengoblin’ moraž napisati u address bar ovo:
skripta.php?link=green

Podaci o broju klikova na taj link
bilježe se u datoteci ‘green.log’ u direktoriju ‘spremiste’.

HVALA TI PUNO! SVE RADI SAVRŠENO!

  • ZNAŠ SAMO ŠTO BI JOŠ DOBRO DOŠLO (MISLIM NEŽELIM TE GNJAVITI AKO STIGNEŠ) OVAKO RECIMO INDEX.PHP I NA INDEX.PHP UPIŠEŠ PASS (NEMORA BITI PASS) I ONDA TAMO NA TOME PANELU MOŽEŠ DODAVATI NOVE URL-OVE, PIŠE TI KOLIKO IMA KLIKOVA I SL.

JEL TO IZVEDIVO!
:slight_smile:

Evo obečajem, napravit ću ti, samo ne znam kad, možda več sutra. Imam nekaj za raditi pa kad mi to dojadi bacil se budem na ovo tvoje.

Hvala ti puno!

Evo kaj sam obečal to sam i napravil, na žalost nemam vremena to dotjerivati.

Zaboravil sam dodati login.

Za ulaz u administraciju
kime: korime
lozinka: loza

bi li netko mozda imao vremena napisati slicnu skriptu u PHPu ali da broji posjete sa odredjene stranice koji su poslani na moju ?

brojac unique posjeta sa neke stranice ?

treba mi takva skripta, moje interne statistike mi broje samo hitove…

imam problem s ovom skriptom pa bih trebao pomoc.

promijenio sam linkove i direktorij u kojem se spremaju .log daoteke.

napravio sam dvije log datoteke:
hraweb.log
TVZ.log

no kada kliknem na link vidim ne broji klikove, datoteke ostaju prazne a imam i error:

PHP Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in out.php on line 14

fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in out.php on line 13

u cemu je problem?
da li treba mijenjati permission za out.php i .log datoteke ?

skripta je u attachu.

uploadam kao .txt datoteku, na serveru je naranvo ime out.php

new1 >>> zašto ne otvoriš novi thread? Postaš na krivo mjesto!!!

new1, neću ovo sada prebacivati u novi thread, pa ti lijepo otvori novi thread SAM a onda ću ja ovo pobrisati. :slight_smile:

otvorio sam novi thread.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja