Pi Network kriptovaluta - prevara ili kakva su vaša iskustva?

Ako mogu da pitam, jesi ti prvi poslao Pi, pa tebi taj neko novac ili obrnuto?

A ispalo mi je da je čovjek blizu mog brata bio u tom trenu, poslo brata, brat uzeo pare ja ovom odma poslo pije i tjt

1 Like

Čisto onako…

2 Likeova

E bas ti hvala sto si bumpovao ovu temu :joy:

Ima li iko pored kolege @petarvu i mene da se uplusao na prevari zvanoj PI?

1 Like

Jel ovo taj PI? :thinking:

Moja žena ih ima hrpu :sweat_smile:

Tacno taj :smiley:

Racunaju se samo oni koji su na main-netu u Pi walletu.

Sta mi koji smo majnovali pa odustali pre par godina,jer kod mene nije islo ono strpljen spasen,jer su svi moji referali odustali kad su culi za KYC pa i ja sa njima odustao kad sam cuo da ako referali ne odrade KYC gase ih i ja gubim njihov deo.

Kolika joj je zarada,da vidim sta sam propustio?

Upravo ponovo instaliram aplikaciju da vidim ima li ista posle par godina.

1 Like

Upravo sam aktivirao PI network ali sam zaboravio lozinku,isao sam na oporavak lozinke i poslao nekih 6 brojeva preko sms na neki strani br i ponovo au mi aktivirali nalog.
Stanje na nalogu mi je 441,67122,trenutno majnuje cena je sada 0,01p/h i osetim da se blago zagreva telefon…
Po ovome ispada da imam 441 PI coina plus moram sad da vidim cetiri referala i da ih kontaktiram jer su mi prijatelji i sve ih znam.pa da odradimo i taj KYC.
Sa referalima imam jos 300.

Od cega se zagrijava :joy:?

Ma stariji je krs telefon pa se zagrejava valjda od samog rada aplikacije.

To je vec neka druga prica - Pi bukvalno mozes da ugasis da ne radi u pozadini a “majnovanje” ce se nastaviti normalno…

@s.perkovic Evo tutorial kako prodati Pi, ako nisi jos uradio, a planiras :slight_smile:

1 Like

Odradio sam svih 8 tacaka i sad cekam 9 tacku za 14 dana.

Ma on majnuje i kad ugasen telefon,vidim da naraste br. piova a ugasen.Inace na dan bude vrh 1 pi,i 0.01 mi majnuje po satu a nekad i 0.02 zavisi od referala kad upale.

Ja mogu reći da mi se zadnjih 5 godina klikanja skoro svaki dan da rudarim PI već sad isplatilo, većinu sam prodao, ostavio sam si nekih 20% u slučaju da cijena poraste. Čekam da vidim da li će ga Binance uvrstiti na svoju listu, vjerojatno će mu tada cijena sigurno porasti.

Od početka sam bio skeptičan da će iz tog nešto ispasti, ali mi nekako prešlo u naviku da svaki dan potrošim pola minute i kliknem na “mine” :slight_smile:

Sjećam se da je u početku mine rate bio 1pi/sat, tu sam najviše prikupio, zadnjih godinu-dvije to je jako palo, razumljivo jer se sve više ljudi priključivalo.

Uglavnom, nisam se brutalno obogatio, ali za pola minute klikanja dnevno, najbolji omjer uloženog i dobivenog :slight_smile:

Ima još aplikacija na sličnu foru, vjerojatno neće sve biti uspješne ili izać na burzu, ali nikad se ne zna…ako se netko hoće priključiti, evo podataka ispod (sve aplikacije se mogu nać na google play i app storeu):

Bee network (najviše nade polažem u nju, prisutni su isto par godina, relativno dobar mine rate) - Refferal code: barda001

Rubi - Refferal code: BARDA545

Dotchain - Refferal code: Barda

Pi network - Refferal code: Barda

2 Likeova

Vidim ovih dana da je poplava aplikacija koje tvrde da ce napraviti nesto slicno sto je Pi zajednica napravila, ali sam izuzetno skeptican… To sto je Pi izdrzao 6 godina i dobio nekakvu vrijednost ne znaci da ce se desiti sa drugim projektima, tako da budite oprezni, koliko je to moguce…

Imate li iskustva se WW coinom, piramidalna sema vidim da je dosta ljudi uslo i izvuklo dobre profite 20-30k na ulog od 2k…

Ciji su to ljudi i mozda saradjuju sa vlasnicima.

Mozes li otprilike reci koliko sam mogao “zaraditi” pi koina da nisam pauzirao od 2021g.Ima svoj sigurnosni krug sa 6 referala…

Pozdrav, ja uspio vratit PI account nakon dugo godina neaktivnosti, sad čekam boom za prodaju😁sve ok osim što mi je pola PI propalo zbog neregistracije refferala😬
Mozda bi Bee mogao za par godina napraviti boom pa šaljem kome treba Refferal code: kole1979
Link na bee network Bee Network | Bee.com
Sretno svima!

Pozz ekipa, izašao je relativno nedavno novi coin koji ima velikog potencijala, sve što trebate učiniti je kliknuti jednom u 24h za rudarenje, koristiti moj referentni kod i također pozvati prijatelje za pojačano rudarenje, slično Pi tehnologiji sve se odvija na mobilnom uređaju

Trenutno ide skoro coin/h a potencijal je da će vrijednost biti 2$ u 2025. godini.

Aplikacija je BlockDAG X1 koju skidate direkt s njihove sluzbene stranice.

Na stranici BlockDAG - Miners - BlockDAG X1 - odabrati aplikaciju za Android ili IOS

Kod preporuke: K56X3Ano

Kopirate si i zaljepite kod registracije pita za njega.

Slično ovo je bilo i sa Pi Networkom koji sada vrijedi nakon što je izašao oko 2 USD

Sretno!

Mene zanima da li je neko uspio isplatiti PI !!!??

Dvojicu koje licno znam su dobili sve zeleno i sad zele da prodaju pi.
Kad odrade javljam kako su prosli.