Pišem sve vrste tekstova na HRV i ENG

Pozdrav!

Nudim uslugu pisanja svih vrsta tekstova na HRV i ENG.

Imam iskustva s pisanjem blog postova, affiliate članaka (uglavnom Amazon), opisa proizvoda, sadržaja za web stranice i drugih tipova tekstova. (Upwork profil)

Cijena je $2 po 100 riječi, iako se za veće narudžbe možemo dogovoriti.

Znam da cijena nije najniža, ali zauzvrat nudim tekstove koji su 100% gramatički točni (ENG na native razini), 100% originalni (provjereni Copyscape Premium-om ili bilo kojim drugim detectorom koji odaberete) i napravljeni po Vašim uputama. U cijenu ulazi i neograničen broj prepravaka - prepravljam članke dok niste 100% zadovoljni.
Naravno, u članke mogu ubacivati keyworde, tražiti i ubacivati linkove ili bilo što drugo što Vam treba. Također se služim WordPressom.

Dakle, ako tražite pisca koji će dobro obaviti posao, i to na način da se Vi uopće ne morate brinuti o kvaliteti ili originalnosti, niti zamarati time hoće li tekstovi biti dostavljeni na vrijeme, slobodno mi se javite u inbox. Također, ako Vas zanima kvaliteta mog rada, a nemate Upwork profil ili želite primjere iz određene niše, slobodno mi pošaljite poruku. Tijekom zadnjih 5 godina prošla sam kroz skoro sve niše i tipove tekstova, tako da sigurno imam nešto što je slično onom što trebate, bar na jednom od ta dva jezika.

Pozdrav!

Ružica

4 Likeova

Zanimljivo.
Takvih nema puno. Mozda mi zatreba koji puta.
Poz

Ružica me možeš kontaktirati na privat jer bi potreboval nekoliko tekstova v HRV.

refresh :slight_smile:

Ima još mjesta :slight_smile:

refresh! :slight_smile:

Imas poruku u inboxu

refresh!

Usluga još dostupna!

Drago mi je što mogu napisati nekoliko riječi o suradnji s Ružicom. Vrlo susretljiva i kreativna djevojka, posao je odrađen profesionalno, pismeno i ažurno.Sve teme koje je obrađivala pomno je istražila prema uputama, koristila provjerene izvore informacija te u konačnici napisala zanimljive i gramatički točne članke. Hvala @ruzica!

1 Like

Usluga još dostupna :slight_smile:

Usluga još dostupna :slight_smile:

Hvala na upitima, ima još mjesta :slight_smile:

refresh! :slight_smile:

Refresh! :slight_smile: