Pitanja u vezi Payoneera

Pozdrav,

Kada podizete novce sa payoneer kartice na bankomatu,kako na kraju teretite racun kada isplatite novce?

Da li teretite racun sa USD ili HRK? Kako se vise isplati?

Ja idem na addiko, tamo oni odma prebacuju u kune, ne možeš birati i tečaj je nekad isti, a nekad povoljniji nego u RBA, a oni dvoje su dosta povoljniji od svih ostalih.

Ja uvijek izaberm isplatu bez konverzije…

Znaci to je da tereti racun sa USD? Jesi li ikad probao teretit racun sa HRK?

Da ne otvaram novu temu no ođe da pitam dobih mejl danas kaze vako
654

Zašto je Amount 0$ zna li ko? Kad treba da mi plate iljadu i kusur dolara. Nisam do sad isplaćivao zarade od amazonu i prošlog mjeseca sam povezao payoneer i amazon i uradio onaj tax intervju. Skupilo se tu neisplaćenih mjesečnih zarada i ja očekivah da će to sve prebacit sad na taj payoneer. Zna li ko jel trebam još šta podesit ili? trebam li dodat bank akaunt
543

Nije mi ovo sve baš najjasnije pa ako može koja dobra duša da mi objasni kako ovo ide

Jesi pokusao kontaktirati payoneer support i provjerit da nije do njih greska?
Bank account moras dodat jedino kad se pravi racun, ako si ga napravio prije nego su to uveli ne trebas.

Kontaktirao sam ih. Kažu da je kod njih sve u redu Još mi na Amazonu stoji sva cifra u Unpaid Balance. Ne razumijem kakva je ovo isplata bila od nula dolara. Da li na vašem amazon računu stoji image
U ovo Routing polje prazno mjesto? Može li neko od vas provjerit vide li mu se u ovo polje Routing number vide li se zvjezdice ili brojevi. Ja unesem broj kao što je rečeno u videu ovome


ali taj broj nestane, nema ga đao ga izio. Onaj drugi account number bude zamaskiran zvjezdicama vide se zadnje 4 cifre al se ovaj routing number uopšte se ne vidi.

Vidim da inače idu isplate pred kraj mjeseca, bar tako piše kod amazona na sajt, a šta ovo bi ova nula što mi poslaše ko će znat.

Je li netko isprobavao opciju Withdrawal s Payoneera na bankovni račun? Imate li tu opciju uopće pošto meni je nema al pretpostavljam da bi mi ju možda aktivirali ako ih kontaktiram.

Može može, kontaktiraj ih. (šala) :smile: Poslat’ će ti uredno novac na tvoj US Bank Account, i lijepo odeš tamo i podigneš lovu. :money_with_wings:
Draga Monika, zašto si ti uopće otvorila Payoneer? Mnogo ti je lakše i brže, stiže ti garant na tvoj bankovni račun; ako koristiš PayPal. :blush: :o:

Pa ako se može withdrawat pare na lokalni bankovni račun (https://blog.payoneer.com/how-to/access-funds/updated-us-payment-service-withdraw-to-bank-and-more/), ne vidim zašto mi ne bi možda omogućili tu opciju. Napravila sam Payoneer da bi dobivala na njega pare od Amazona a pošto na Upworku ne mogu plaćat s Payoneera sam mislila mali dio zarade s Payoneera si prebacit na devizni i tako plaćat pisce. To je ipak lakše nego da idem na bankomat, podižem pare s Payoneera pa idem u banku uplaćivat na devizni da bi s deviznim plaćala na Upworku, šta nije?

To ima smisla samo ako nije moguće primati uplatu s Amazona na Paypal ili na banku… :bank:
Ovo si već pitala čini mi se… Svejedno, pokušaj ovako: pokreni uplatu ne “sa Payoneera“ nego sa “US Bank accounta“, to bi trebalo funkcionirati jednako kao bilo koji bankovni račun, pa tako i “tvoj devizni“. :blush:
Na taj način ćeš pomoći i opstanku Payoneera “u ilegali“, što je suprotno od povezivanja istog sa domaćim bankama, sve i da je moguće. Mislim ipak da nije. :o:

Gdje misliš da to pokrenem? Na Payoneeru nemam nikakvu opciju za withdrawal tako da ne mogu ništa pokrenut trenutno :smiley: A na Amazonu mogu primat jedino na Payoneer ili putem čeka, a Payoneer je bolji jer nitko ne zna da primaš pare :slight_smile:

Mislio sam da uneseš kao da plaćaš s bankovnog računa, a onda upišeš podatke s US Bank Account (Mastercard kartica). To je novac s tvog Payoneera, ali njega ne spominješ direktno. To za Amazon ne znam. :o:

Meni jos uvek nije stigla payoneer master card, tako da nisam siguram, ali jel bi mogla ti povezati tu karticu na paypal i onda kad placas na upworku on povlaci sa payonera? ili direktno sa tom katricom da placas na upwork? :smiley:

Nažalost Payoneerka se više ne može povezati s Paypalom, a Upwork ne prima Payoneer za plaćanje, jedino za povlačenje para :slight_smile:

evo ovdje ima mini rasprava na tu temu https://community.upwork.com/t5/Clients/Can-i-pay-Freelancers-with-payoneer-if-yes-how/td-p/339934

uglavnom za zaradu sa amozona za nas balkance nema bolje opcije od payoneera, druga opcija je ček, a to nikako nije praktično

jel na ovu opciju misliš? ja je nisam koristio nit probavao nit mi je potrebna, samo sam vidio da je ima odmah kad se ulogujem na payoneer

1 Like

Na to mislim da, ja te opcije nemam nigdje. Budem ih onda opet kontaktirala da vidim ako mi mogu omogućit. A za Amazon UK su mi rekli da mi moraju izdat novu karticu koja će moć primat funte i da ne mogu na ovu postojeću primat. Bezveze.

Sta odaberete kad podizete s bankomata, konverzija od banke ili od bankomata (tako nesto me je pitalo)? Ja sam odabrala konverziju od bankomata i za podignutih 1000kn mi je uzelo 88kn. Jel ova druga opcija povoljnija? Ovo je bilo na Erste bankomatu

Ja uvijek odaberem da mi kartica konvertira jer payoneer ima povoljniji tecaj. U doba dok je dolar bio 6 kuna ako bi odabrao with conversion tecaj bilo koje banke tj.bankomata je bio 5.6 kuna. Znaci treba odabrati without conversion.

1 Like

Aha super, hvala. Tako je danas tecaj bio nekih 6.22kn a meni je racunalo po tecaju 5.68kn.