Pitanje : Adnow zarada

Ovo mene neko je*e ili sta vec.
FOR PERIOD 03.02.2016 - 06.03.2016
STATUS OF OPERATION Waiting for payment
@Adnow korisniče šta kazes za ovo 680 hiljada ticket-a sam napisao nakon 2-3 dana mi odgovore kazu u toku sedmice tj petak-subota ces biti isplacen, tako se vuče evo mjesec, a zarada je bila u prvoj sedmici…
U čem je problem ?
Dodao sam paypal email popunio podatke sta se pravite pametni vise ???

To ti se zove scam :P, ignorišu dok ti njihov dug prema tebi ne zaboraviš.

Imamo trenutno problem sa isplatom preko paypala, zato isplate kasne.
Problem je u tome da paypal može da blokira račun zbog pojedine žalbe. Već smo kontaktirali njihovu podršku pa sredili problem, ali isplate idu veoma sporo zbog dnevnog limita.
Imamo dve alternative: wire transfer preko Tipaltija i isplata na bankarsku karticu.

Oba načina sam mjenjao, kada stavim na wire kazu mi stavi paypal, kada postavim paypal onda kaze postavi na wire. Nemam vise snage natezati se dva mjeseca cekam jednu isplatu.
Fakat ne kontam koji je fazon…

Probali smo da vam pošaljemo isplatu i preko paypala, i preko wire. Ali nije uspešno. Možemo probati sad na karticu poslati isplatu. Mislim da bolje da pričamo o tome u inboxu.

Imamo isti problem 17.02.2016 - 06.03.2016 Waiting for payment
Tako da ove treba zaobilazit u sirokom luku.

Juče smo poslali sve isplate na paypal za period do 20.03. Ako neko nije dobio novac, kontaktirajte podršku putem tiketa.

Najprije postavim njihove reklame na stranice sa temom health i sl. pa mi plasiraju Erotic Ads na tim stranicama, što nikako ne želim.

Kad već vrte Erotic Ads, onda postavim te reklame na stranice sa erotskim sadržajem. Sada mi kažu da je CTR velik što je veoma neobično za sajt sa erotskim pričama …?!?

… a sve u svrhu neplaćanja zarađenog novca.

Pošaljem im ticket s upitom kada mogu očekivati isplatu budući da sam već odavno prešao odabrani prag za isplatu. Drugi dan vidim obrisan ticket, itd.

Da se ne natežem dalje sa njima, zanima me da li netko zna za kakvu regulatornu agenciju u Engleskoj (budući da im je tamo sjedište) koja bi bila nadležna za sporove sa tvrtkama koje se bave ovakvim poslovima? (Recimo nešto poput HAKOM-a koji je nadležan za telekom operatere u HR).

Ovo su najveci prevaranti s kim sam ikad imao posla, kakvi bilmezi koji stave po kliku da dobijes 0.0001 ahhaahhhhhaha…Jos jaci su mi webmasteri koji drze adsense uporedno sa ovim smecem…

1 Like