[Pitanje]Seo za moju webstranicu

Pozdrav , evo ovako imam pitanje , znaci digao sam stranicu
http://www.igre2012.com
i sada imam pitanje dali sam dobar seo napravio . Moze li mi provjeriti koja mi je stranica i tako dalje. I mozet li mi dati koji tutorial kako da provjerim koliko ima backlinkova i tako dalje? Hvala.

Pa nemaš ni jedan backlink.

Pa pitam kako mogu to provjeriti i vidjeti sve … D

Pripazi što pišeš u descriptionu (igre oblacnenja) :slight_smile: I nisi napravio nikakav seo. Imaš ovdje puno postova u kojima ti se objašnjava što i kako treba radit. Čitaj i proučavaj forum i ne očekuj da ti netko servira gotovu stvar.

Stavi u Head riječ IGRE (u title, description i u url-u imaš, što je dobro).
U naslov si stavio sliku, a to googleu ništa ne znači. On prepoznaje slova, ne slike. Promjeni pod hitno - jer to je jako bitno za bolju poziciju na google tražilici.

Napravi koji link prema svojoj stranici s anchor tekstom IGRE.

  • Najvrijedniji linkovi su sa stranica koje imaju tematiku sličnu tvojoj, te oni koji dolaze sa stranica koje imaju što veći autoritet u googleovim očima (svakodnevno se obnavljaju i visoko kotiraju na tražilici).

Ukoliko ti je teže doći do stranice koja će ti staviti direktni link na svojoj naslovnici, onda pronađi stranice koje dopuštaju komentiranje sa linkom prema tvojoj stranici.

  • Nemoj pisati gluposti u komentaru, jer će ti onda moderatori izbrisati komentar. Nego ostavi kvalitetan komentar, tek nakon što si pročitao članak. Tako ćeš imati najveće šanse da ti komentar nebude obrisan.

Svakodnevno obnavljaj sadržaj, minimalno 1 igra svaki dan!

Dopusti komentiranje igara, tako ćeš dobivati free sadržaj za stranicu, a i google voli vidjeti da je dopušteno komentiranje.

Dodaj ikonu RSS, TOS, kontakt…

pa zar nije netko rekao da je za dobar SEO najbitniji kvalitetan “content” :slight_smile:

a i pregorio ti je web…ne otvara…sa SEO stajalista…to ti je jako lose

To si jako dobro rekao, ali što ćeš ako tvoja konkurencija ima jeben “content”, koji se svakodnevno obnavlja i jake backlinkove???
Tada će ti content pomoći, ali bez backlinkova nećeš prestići konkurenciju koja ima i jedno i drugo.

U takvoj konkurenciji, ako imaš samo content kao i konkurencija, biti ćeš iza onih koji imaju i content i backlinkove…

  • Ako imaš uistinu jak content, tada ćeš dobiti i mnogo prirodnih backlinkova sa drugih stranica. Te će ti se posjetitelji do kojih dođeš konstantno vračati na tvoju stranicu po još.
    Ali da bi to postigao moraš postići savršenstvo, a za to trebaš uložiti mnogo vremena u svoje samoobrazovanje, a i moraš biti izrazito strpljiv i uporan…
    Pogledaj portale, oni svako malo stave link prema nekoj drugoj stranici, koja ima nešto specijalno.
  • Napravi nešto takvo i onda si na konju :smiley:

P.S. OVO SE ODNOSI NA PODRUČJA GDJE JE KONKURENCIJA UBOJITA, ZATO ZA POČETAK IZABEREŠ NEKU JEDNOSTAVNIJU NICHU U KOJOJ ĆEŠ UČITI ZA NAPAD NA NOSOROGE :smiley:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja