Pitanje u vezi Skrill

Jel ovo neka pljacka ili sta ne razumijem http://prntscr.com/5xydnn dodao sam pre par dana 30e platio domen i gledam sad nema nista.

E to je i meni znalo da se desava sa skrillom, a prava muka nastaje kad pokusas da kontaktiras podrsku (citaj nemaju podrsku). Trazio sam bilo kakav mail, slao poruke na fejsu nigde ih ne mozes dobiti… Nego kako ti radi ova njihova kartica kad povlacis pare na bankomatu jel zajeban kurs ili okej?

Imam samo pozitivna iskustva sa Skrillom. Dosta sam to koristio prije par mjeseci … i mogu reci da mi je svaki euro cent stimao … nikad se nista takvo nije dogodilo.

i ja ga koristim dugo i ovo je prvi put da se ovako nesto desi, znas kako ja koristim ovu njinu karticu i preko nje placam na sajtove koji nemaju podrsku za skrill, pa moguce da mi je to skinulo taj kurst njin sto kaze shimi.

Jedinu manu Skrillu vidim u tečajnoj listi na kojoj lijepo deru na svim transakcijama. Al to je mana i svih drugih takvih servisa. Do sada nikakvih problema s njima i ovo gore prvi put vidim. Siguran sam da postoji neka caka u ovoj priči, okreću milione i onda da idu krast tu siću. Meni nema smisla.

Ako nastavim ovako često imat uplate / isplate na Skrillu kako se dešava zadnjih par mjeseci, sigurno ću uzet i karticu njihovu. Ima ju frend, zadovoljan i nikad nikakvih problema s njom.

Evo i dalje cekam da vidim ocel se pojavit kakva nova transakcija koja ce mi objasnit ovo, ali i dalje mi stoji isto stanje.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey