Pitanje za kupovinu na Banggod.com

Pozdrav.

U potrazi sam za slušalicama i mikrofonima u kineskim trgovinama, banggod.com i dx.com

Zanima me, plaća li se carina za slušalice ili mikrofon ?

Carina se placa ako odpakiravaju. Mislim da je 130 kuna zvoz preko interneta. Ja sam iz kine anrucio punjac za laptop 120 kuna i nisam nsita paltio.

Mislim bezveze da se plaća carina na sitnice …

po mojem iskustvu najčešće takve stvari ne carine. ali opet nikad se nezna.

1 Like

To je upitne kvalitete, koliko su te stvari kancerogene to samo bog zna. Ako kupuješ nešto što ćeš svaki dan upotrebljavati miš, slušalice, odječu to radije kupi u EU nego kod kineza, znam da vjerojatno praviš neki giveaway ili prodavaš te stvari, ali ne daj se zajebavati oko toga.

Što se tiče mobitela, oni prolaze testove, s druge strane, odjeća mislim da bi čak i mogla biti problem, a pogotovo kopije poznatih marki. Mislim da se s tim netreba igrati, doduše odjeću neku koristim što sam kupio s Banggooda, ali to su većinom jakne ili nešto što neide na golu košu. No ipak mislim da nema straha, jedina stvar koju ne bih je možda bokserice…

Nije bitno da li si poručio sa banggooda ili dx ili ebaya ili amazona, za sve vrijedi isto. Obično ide carina tek na proizvode u vrijednosti 50€+.

nažalost u današnje vrijeme ima vrlo malo kvalitetne robe… trgovački centri su uglavnom puni šrota iz turske, indije pa i kine :smile:

1 Like

Nit radim giawey nit prodajem, meni osobno treba hahah :smiley:
ok hvala vam :smiley: