Plaća za izradu i održavanje web stranice

Kolika bi bila fer mjesečna (neto) plaća za “programera” koji bi za početak imao zadatak podesiti wordpress (dobio bi gotov predložak), zatim popunio stranicu sa gotovim sadržajem, te održavao tu stranicu…

Uz to, radio bi kompletan SEO stranice, nakon nekog vremena i kompletan “sustav” narudžbi u PHP-u… Dakle radi se o zaposlenju na neodređeno.

Volio bi čuti koliko biste vi ponudili nekome za taj (stalan) posao od 7h dnevno, te za koliko biste minimalno radili taj isti posao?

1000e

To ovisi o puno čimbenika:
[list]
[:18ikodbs]Mjesto rada (županija, u uredu ili od doma itd)[/:m:18ikodbs]
[:18ikodbs]Realna količina posla[/:m:18ikodbs]
[:18ikodbs]Odgovornost[/:m:18ikodbs]
[:18ikodbs]Iskustvo[/:m:18ikodbs]
[:18ikodbs]Ambicije za napretkom[/:m:18ikodbs]
[:18ikodbs][/:m:18ikodbs][/list:u:18ikodbs]

Kao početak ne bih ponudio više od 5 kkn, s obzirom da to nije puno radno vrijeme. Kasnije bih (za taj posao) možda digao još koju tisuću, ali ne više od toga. Nažalost, to i je prosjek plaće programera. (Onih koji rade za poslodavce, jel.)

Kako trenutno stvari stoje kod mene, sumnjam da bi mi netko mogao ponuditi uvjete po kojima bih prihvatio takav posao.

Iz navedenog proizlazi činjenica da onaj tko traži takvog zaposlenika niti ne računa na to da će zaposliti programera sa 6+ godina iskustva.

Sam projekat vrijedi, seo vrijedi, ali odrzavanje, to je prosto vic. Za cijeli projekat zajedno sa optimizacijom bih uzeo 300 eura a poslije bih uzimao 50 eura mjesecno.

Hm… za cijeli projekt s optimizacijom bi uzeo 300 eura. Mislis li da je to pametno s obzirom da ne znas o kakvom se siteu radi tj. mozda ces se krvavo namuciti oko optimizacije,a mozda neces ni uspjeti? :slight_smile: A inace, mislim da se ovdje govori o stalnom poslu tj. mjesecnoj placi, a sto se toga tice, ovisi gdje i za koga al probaj da ne ides ispod 5 000 kn pa ces poslje vidjeti. Izmedju ostalog, ovisi o tvojim pregovarackim sposobnostima

Probaj istražiti ovdje:

Npr. čini se da web-administrator u Zagrebu ima u prosjeku 6000 kn plaću. Tako da bih se složio gore s Juniorom u potpunosti. Ciljao bih na nekog od 20+ godina, s godinom ili dvije iskustva i na neto plaću od 4000 kn? Ako se radi o osobi bez iskustva, ali s nekakvim dokazom da razumije područje i može učiti, išao bih na 3000 kn?

A mislio sam da ja imam slabu plaću… :hmmmmmm:

On site seo naučiš brzo,
a za link building unajmiš par ljude preko fiverr
koji će napraviti za po 5$, uz to ako imaš par svojih web stranica neće biti problem doći do prve stranice googla.

[quote=“kres0”]On site seo naučiš brzo,
a za link building unajmiš par ljude preko fiverr
koji će napraviti za po 5$, uz to ako imaš par svojih web stranica neće biti problem doći do prve stranice googla.[/quote]

Je… i onda kod sljedeceg googleovog updatea (a mozda i prije) se cudis kako to da je tvoj site nestao sa lica zemlje, a ovi sa fiverra su tako kvalitetan link building napravili?? Ili mozda nisu, mozda su ti zaspamali site sa brdom nekvalitetnih linkova zbog kojih mozes potpno zaboraviti na svoj projekt i krenuti s necim drugim?

imaš i kvalitetnih pyramida tako da ne dobiješ hrpu backlinkova nego dobiješ 10-ak s pr5

Vecina su nekvalitetni, ako imas neke kvalitetnije da postaj da ih probam.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja