Plaćanje karticama u BIH

Pozdrav,
trebam informaciju s kojim Payment Gateway-om da pokrijem BIH tržište sa mogućnošću plaćanja karticama (jednokratno i obročno) za sve banke ili barem za 4 najjače (Unicredit, Raiffeisen, Intesa San Paolo, Sparkasse).

Zahvaljujem na informacijama.

vidi sa ovom ekipom … www.monri.com … možda imaju nešto u bih … mislim da su iz bih samo su u hrvatskoj registrovali firmu

Ja sam zvao reiffeisen i kod njih je provizija 5%, pikpay (monri) 3,8% + 50 KM mjesečno. Ima treca opcija Intesin sistem, koji se placa 25 eura godisnje. Njih tek trebam da zovem i da se informisem oko dodatnih troskova.

Nisu bitne provizije nego da pokrijem sve banke. Monri ima Unicredit i Diners, a ostalo nema. Tražim nekoga da bi pokrio sve ili barem većinu banaka.

Toliko webmajstora a bas nitko nema webshop u BIH?

Ne kužim kakve veze ima država s kartičnom naplatom.
Ako si legit client (imaš registriranu tvrtku, obrt i sl.) imaš na desitine payment processora koji prihvaćaju sve kartice iz bilo kojeg dijela svijeta - a i Bosna je valjda svijet :grinning:
Malo tražilice na ovom forumu odvest će te na temu


Tu sam baš ja dao svoje mišljenje i naveo praktičan primjer što i kako.

my 2 cents

Pitanje je vezano uz jednokratno i obavezno obrocno placanje.

posluju u valjda xy zemalja a samo u BiH nemaju mogućnost kartičnog plaćanja…
evo njihovog odgovora na pitanje zašto
“Dobro veče. Kartično plaćanje ćemo uvesti kada bankarske usluge u BiH budu cjenovno bar približne bankarskim uslugama u EU. Ili kada mi uđemo u EU.”

bolje da ni nisu otvarali u bih ako su ovako retardirani

Sto ti je belaj, platis kad dodje. Ja sam u februaru imao narudzbu, 15ak 20 dana se ceka isporuka (ako nema zaliha trenutno u BiH), ali su odlicni, kvalitet neupitan. Dukserice sto su malo skuplje su velika sminka