Planovi za novu godinu?

Imate li nesto u planu? :smiley:

jel misliš za doček nove godine ili neki biznis i životni planovi u novoj godini?

razmisljam bil’ na krevet ili fotelju :thinking: :grinning:

1 Like

Da mislim na docek

Ocu bar neki period da zaboravim na internet zaradu i da se opustim malo

Inace idem vanka al ove godine cu najvjv ostat doma sa svojima i mozda na rostilj bacit neki lijepi komad bifteka ili tako nesto :grin:

1 Like

Slicna prica mada supruga planira napraviti parti sa drugaricama :smiley:

Sto bi rekao dr Miroljub Petrovic jorgan planina, jedno ne shvatam sta ljudima znaci proslava nove godine po meni obicna glupost…

Takodje. Kada sam bio tinejdzer, bio sam dosta asocijalna osoba sa malim krugom prijatelja i uvek bih se osecao lose sto eto, nemam drustvo da provedomo novu godinu. I dan danas mi je glupo sto se ovome pridaje veliki znacaj.

Nekada sam ja slavio kada u mladjim danima ali kada covjek dodje u odredjene godine shvati da je to obicna glupost da zelim da slavim imam dosta drustva ali ne nova godina nista ne mijenja

1 Like

Mene zapalo da radim noćnu, tako da su mi svi potencijalni planovi pali u vodu hahah… Od 20-08, jebiga.

1 Like

Glavu gore Petre, do sledece godine ces ziveti samo od internet zarade :smiley:

1 Like

hahahah daj Bože, trebam samo još jedno 4x ovoliko koliko sad zarađujem (minimalno) haha

3 Likeova

Zasto ogranicavas sebe samo na aff? Dok cekas sajtove da nadodju, radi i druge stvari koje brze donose novac.
Moja preporuka je da cesto posecujes BHW i tamo nadjes inspiraciju za metode. Na svaku javnu metodu, dodas neki tvoj tvist i radi sigurno. Ja sam probao bulvalno 10 razlicitih stvari i na svakoj sam imao neku zaradu. Greota je da radis 8h posao kad si vec usao u ove vode.

3 Likeova

Potpisujem! Najvise stvari sam naucio upravo iz “journeya” drugih ljudi na koje sam primjenio svoje twistove

1 Like

Istražit ću to malo, no svakako ne planiram davati otkaz, barem ne u skoro vrijeme. Ako postignem ono što želi msa internet zaradom, volio bi se početi baviti time full-time, a do tada treba imati i neku sigurnost, kupiti stan, itd. Živim u Dubrovniku, dosta je skup život i trenutno si ne mogu dozvoliti da toliko riskiram, iako bi vjerojatno imao veće šanse za brži uspjeh u online svijetu.

Naravno, ne daje se otkaz ako se nema nesto sigurno na drugoj strani. Moj savet je samo da bi ubrzao taj proces prelaska.

1 Like

Hvala na preporuci :wink:

1 Like

Ja jedanred bih sa društvom u Dubrovniku . O majko sveta kakve cijene. I poslije dana u Dubrovniku, produžimo naveče nas trojica u Trebinje, na klopu i cugu i tu se napijemo i najedemo ko zvijeri. Sjećam se da nas je sva ta zajebancija u Trebinju izašlo jeftinije no samo parking u Dubrovniku.

5 Likeova

haha a tako nekako ako ste na Pilama parkirali, 10e 1h u sezoni haha. Ma i ja većinom kad idem na večeru odem preko do Trebinja, natočim goriva, tu uštedim skoro 100kn, i još se najedeš ko čovjek za 10-15 eura po osobi (s pićem).

Od planova za NG da me dijete ne upiša dok spava :slight_smile:

2 Likeova