Poker Forum

Dakle, evo da Vam predstavim moj prvi phpbb forum.

POKER FORUM

Reklo bi se da je još u ‘‘BETA’’ fazi.

Svaki prijedlog, pohvala, pokuda, instrukcije, uputsva iskusnijih su dobrodošla.

Hvala

Ja ti mogu samo dat svoj dojam kao korisnik, pa ti vidi sto ces napravit s njim :smiley:

Igram cesto poker pa me bas zanjimalo kakav je forum - ovako na prvu mogu ti rec da je stvarno ljep i upecatljiv. Pozadina mi je vrhunski pogodena i ja ju ne bi nikad mjenjo.
Header je uocljiv, pregledan i jednostavan. Izgled mi je za 4.5/5 (pomoglo bi ako bi uspio nekako napravit da se pozadinska slika ne ponavlja sto bi moglo dovest do dosade s vremenom, radi toga sto je crno-bijela, zato ostavljma tih 0.5 prostora)

Posto je to jos BETA faza vjerujem da ces rijesiti ono sa Choose Style Color jer je za sad moguce odabrati samo 3 boje.
I ja bi osobno makno onu shemu da kad predes preko : ‘GUEST, PLEASE LOGIN OR REGISTER’ da ti se pojavi onaj prozorcic jer onda prekrije Resgister i Login opcije ispod sebe, a register u tom kvadratu je pre sitan.

Sto se tema tice - SIT AND GO bi definitivno ubacio pod TURNIRE posto to i jest vrsta turnira pa mislim da nema potrebe da stoji zasebno.
NO LIMIT I PL (tu si stavio F umjesto P) bi takoder postavio u jednu temu pod nazivom NO LIMIT/ POT LIMIT ili na drukciji nacin, nije bitno sad.
PITANJA ZA POCETNIKE bi premjestio pod POKER STRATEGIJOM
RAKEBACK mi definitivno upada u oko kao nepotrebni odjeljak posto se ipak radi o bazicnoj poker stvari sto bi moglo bit objasnjeno pod POKER SOBE u nekoj opcoj temi fraza.
Pod OSTALE TEME bi izbacio RACUNALA. Iz iskustva znam da pokerase ne zanjima bas ta stavka no sport definitivno nek ostane, kao i ulaganja (sto je dobra poveznica sama po sebi)
Uglavnom, za mene osobno bi bilo bitno uvelike skratiti sekciju POKER.

Kako sam reko, prvi dojam je stvarno dobar (a to je ipak najvaznije), a ovo sto sam napiso bi osobno ja napravio sto ne znaci da je ispravno naravno. Nisam strucnjak kao netko tko radi forume (tek pocinjem uciti), ali ako ti pomaze misljenje poker igraca tim bolje. Nemoj nis zamjerit i samo nastavi tako dalje!

btw. pravila foruma bi u potpunosti makno, pokerasi su jako kulturni ljudi :smiley: :smiley:

Pozz

Hval ti Biksi na iscrpnoj analizi. Svakako ću poslušati neke tvoje prijedloge. Na večer kreće izmjena! Također me zanima da li da što dodam od kategorija/tema?

Osobno ne bi dodavo nove kategorije. A to ces poslije vidjeti sa svojim clanovima tako da je poslije lako dodat nesto sto bi se njima svidalo i sl.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja