Pokretanje reklame sa USB-a, na LCD-u ili Plazma TV-u

Zna li itko kako snimljenu reklamicu na usb-u, da moj frend pušta nekako automatski na tv-u u kafiću, recimo svakih pola sata, inače tv-i su spojeni na maxtv, ili to mora biti nekako preko PC-a, ali ima stari slabi PC-kasu, nažalost. Ima li ko kakvu ideju ili iskustva.

To je najmanji problem ako sam TV ima ugrađen player kao što većina današnjih TV-a i ima. Ja imam jeftini Quadro 82cm i ima player i dva USB utora. Jedini je problem što neće vrtiti veće datoteke (čitaj filmove) a sve do 1gb uredno pleja.

Mislim da se radi o zahtjevu za pragmaticnim pristupom tako da preko TV programa koji ide redovno upadaju reklame svakih pola sata ili periodicno. Bar sam tako shvatio. Ovako napamet, mislim da bi bilo jednostavnije povezati PC i TV preko TV kartice te onda izvesti nekakav autorun program koji bi se palio i sklanjao svakih toliko ostavljajuci program da ide poslije toga. Sumnjam da TV sam moze tako nesto. U principu ne vjerujem da bi trebala opasna masina da to izvede. Neko strucniji bi mogao potvrditi.