Poluvrijeme.com - U početku bijaše navijač

Sport je uvijek bila popularna tema, možda i najpopularnija među mlađom muškom populacijom… Kako spojiti sport, zabavu, kladionicu i navijače?

Portal Poluvrijeme.com je nastao kako bi pružio kvalitetan sportski sadržaj i priliku za raspravu o tom sadržaju. Portal je zamišljen kao otvorena zajednica samoprozvanih sportskih stručnjaka i navijača koji sada imaju priliku iskazati svoje mišljenje, pokazati znanje i biti viđeni. Autori na Poluvrijeme.com su navijači rasprostranjeni diljem Hrvatske pa i šire, a autor može postati svatko – ako se dokaže… Uz priliku za sudjelovanje u sportskoj redakciji, kvalitetne instrukcije u programu za autore, Poluvrijeme.com će ponuditi suradnicima/autorima i prigodu za zaradu od svojih članaka te niz drugih privilegija.

Portal se još razvija te je trenutno nedostupan široj publici, međutim - možete se prijaviti za beta testing ili za autora, jednostavno upišite svoju e-mail adresu na početnoj stranici http://poluvrijeme.com ili nam pošaljite e-mail na [email protected] kako bi dobili više informacija.

Između portala i društvene mreže

U ‘nultoj’ verziji, koja sigurno izlazi do kraja tekućeg mjeseca, Poluvrijeme će predstaviti samo portal, dok će ostale značajke implementirati tijekom ljeta, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Poluvrijeme će omogućiti korisnicima jednostavno povezivanje i kreiranje profila putem Facebooka, Twittera i drugih društvenih mreža, nakon čega se mogu pronaći prijatelji i navijači, kreirati grupe, voditi rasprave, postavljati objave… Sve ono što nudi jedna društvena mreža, s tim da je ova tematski specijalizirana. Misao vodilja prilikom kreiranja Poluvremena bila je svakako jako loša kvaliteta sportskog novinarstva na domaćim područjima, te navijači na lošem glasu koji nisu ni dobili pravu priliku da pokažu svoje mišljenje.

Korisnici će dobiti priliku za međusobnu interakciju, imati uvid u sve sportske događaje, dobiti priliku da osvoje ulaznice i druge nagrade, te kako navijačima priliči moći će podržati svoj klub…

Sve to i više na Poluvremenu.

Lijepo zamišljeno, sretno… :slight_smile:

Zvuči zanimljivo, sretno!

Hvala. :smiley:

Također, tko je zainteresiran za rad na razvoju može se javiti na mail [email protected].

Da ne otvaram novu temu, mali oglas ide ovdje:

Partnerstvo, sponzorstvo, razmjena bannera, prometa, suradnja… sve dolazi u obzir sa svim regionalnim web stranicama, bez obzira na tematiku.

Trenutno web stranica Poluvrijeme.com nema puno prometa jer službeno nije pokrenuta pa nema smisla da stavljam svoje statistike, ali to ću tražiti od svakoga tko se prijavi. :smiley: Doduše reklamiramo na već par solidnih stranica u svom vlasništvu i na društvenim mrežama gdje imamo preko 120.000 fanova (ex-yu).

Javite se na PP ili na mail [email protected].

I krenuli smo, od večeras stranica je ‘live’, možete pogledati kako izgleda na http://poluvrijeme.com , komentari su itekako dobrodošli. :smiley:

Preklapa ti se nesto sadrzaj sa desnom kolonom sajta (Mozilla v. 29.0)

Pretpostavljam da ti je ekran male rezolucije, jer je stranica responsive, a većina slika nije, pa se preklopilo.

Isti “problem”. 20 znakovaaaa…

http://prntscr.com/3mes61 Isto kod mene 17’’

Provjerio sam sad, i meni na Mozilli ista stvar, a na Chromu sve 5. Popraviti ću to što prije, vjerojatno je do ‘responsive’ dizajna.

Također, reklama ova od dvoznaka na dnu članka prelazi preko menia. Evo slika:

isti problem primjetio sam i kod mene, u svakom slucaju extra sajt i sretno sa radom!

Svi ti problemi su na Mozilli, ne znam što je sa njom, nešto me ne voli nikako. :frowning:

P.S. Hvala svima na komentarima.

Kod mene na Firefoxu radi sasvim OK.

A i onako je Premium template sa ThemeForesta kontaktiraj autora :wink:

Ja sam na Chromeu :slight_smile: i ima problem xD

Sigurno je skidalo nulled pa zato i ima probleme http://themes.industrialthemes.com/?theme=explicit na demu je sve ok :slight_smile:

Pokusaj ubacivati manje slike pa vidi sta ce se desiti :smiley:

Nije nulled, a autor je isto odgovorio, kaže da je problem u veličini slika, ne reže ih automatski na pravu veličinu nego moram učitati točne dimenzije.

opaka tema… vrlo dobro zamišljeno. još jednom sretno… :slight_smile: