Pozdrav,
imam jedan problem koji me j**e već satima…Prepravljam jedan webshop i moram na kategoriju proizvoda kod svakog proizvoda dodati količinu i gumb da se doda u košaricu. Gumb kao takav radi normalno, ali kad dodam polje za količinu dolazim do problema.
Zapravo sam došao do rješenja, ali radi samo na prvom proizvodu, a ne na cijeloj listi (znam da je problem da trebam koristiti .each, ali neznam sve zajedno uklopiti da radi).
Princip na koji radi dodavanje u košaricu mora ostati isti jer to ne mogu mijenjati.
Kod koji koristim za količinu i dodavanje u košaricu je sljedeći (prikazuje se za svaki proizvod na listi):
Pa prvi problem je šta imaš atribut id sa value quantitiy postavljen na više elemenata u DOM-u.
Id atribut treba biti unique. Kad to središ možemo dalje
To mogu odraditi vrlo jednostavno da mi id bude id proizvoda i bude unique. Probao sam i stim, ali sam zapeo… najveci problem mi je da postavim i u ‘#i’ u jquery.
Mozes to ovako otprilike uraditi.Kao sto je vec pomenuto, dupli ID-evi ne bi trebali postojati tako da sam ti ove inpute prebacio na klasu - pored toga imas i drugih gresaka u HTML-u gdje vise puta istom elementu deklarises class atribut.