Pomoć oko lošeg rangiranja stranice

Zanima me što je krivo odrađeno ili što nije odrađeno na ovoj stranici.
Imam problem sa pokretanjem bilo kakve stranice. Kada kupim domenu, prvo ju indexiram pa je pustim par mj., nakon toga nabacim 5-10 uniq članaka, pa onda max 2-3 backlinka i to pazim gdje ih postavljam, a rezultat su mi stranice sa exact pojmom na 9 G stranici. Kako vi odrađujete ovu početnu fazu ?

Sjećam se unazad 3-4 godine, bilo je dovoljno kupiti domenu sa exact keywordom i čim te G indexira vec si u prvih 5 stranica SERP-a. Danas je totalno drugacija igra koju nisam nikako popratio. Danas se bojim staviti link u komentar nekog bloga jer znam da cu popit ban sigurno… Koje metode backlinkiranja danas prolaze?

Nevezano za Rang. Dizajn je dosta obican i previse crne i problem s kvačicama u tekstovima.
Sto se tice rangiranja premalo teksta i premalo rijeci u tekstovima. Vidim da ima svega par clanaka sa max 100 rijeci.
Google voli tekst i to je jedna od bitnijih stavki i jos ako je odrađen da pokriva kljucne rijeci google ce biti zadovoljan. Backlinkova ne vjerujem da treba previse jer sumnjam da je konkurencija prevelika za to, ali definitivno ne vrijede linkovi bez teksta. Slike trebaju imat title i alt baziran na kljucnim rijecima.

Ovo sa duzinom teksta je i tocno i nije,to ovisi. Zasto kad kupis domenu ju pustas da se dinsta par mjeseci,to sluzi cemu tocno ? Nicemu. Ja recimo sa rangiranjem nemam nikakvih problema. I odakle ti to da ako ostavis link u komentaru da ces dobiti ban ? Prvi put cujem za to. Kako onda ja nisam baniran sa nijednom stranicom ?

Pustim ju malo da dobije koji mjesec starosti, ne volim odmah čim kupim domenu, napeglat sajt sa člancima. Da li je to loše? Mislim da za SEO nije. Što se tiče linkova po komentarima, to dosta ovisi na kojim stranicama se ostavljaju backlinkovi. Tu mislim da su loši blogspotovi jer je svaki drugi blog spam i stranice na kojoj već ima masa backlinkova. Čim se krene stavljati backlink na takve stranice, brzo google skuži o čemu se radi.

Ova tvoja prva recenica ti je bezveze. Ti to ne volis, a zasto ? Domena ti stoji i bezveze gubis vrijeme mjesecima na nista, na “starenje” domene. Ta tvoja teorija u praksi nema uporiste u nicemu.
P. S. I naravno da neces ostavljat link na svakoj stranici na koju naidjes. Bitna je kvaliteta.

U potpunosti se slazem sa mrgoodom,to tvoje cekanje je gubljenje vremena.Samo gledas da kvalitetni sajtovi linkaju ka tvom sajtu.Vise vredi 10 kvalitetnih backlinkova od 50 nekvalitetnih.