Pomoć oko odabira hostinga (cijena i kvalitet )

Ocel kako je ,

Ovako , treba mi pomoc oko odabira hostinga, nisam bas nesto pametan po tom pitanju , trenutno imam tmd biznis paket , kako pise neogranicen broj domena, imam za sad 3 domene na njemu, placam 9,89 dolara mjesecno, sve mi je super i podrska i sve cista 10-tka, dok kod kolege imam na hostingu, bavi se lik svacim i ima svoj server sa cloud hostingom, imam dvije domene , 20 KM po domeni 50K posjeta dnevno moze podnijeti , sad bi volio sve to prebaciti na jedan i dobiti neku bolju cijenu na ne placam na 2 strane , vec da mi bude sve na jednom hostingu.

Preporuke za neki hosting da li cloud uzet vps il sta vec , da je tu negdje cijena i kvaliteta, dnevno mi treba 35 K posjeta da moze podnijet , na svim domenama ukupno . (c3po , valjda sam brate sad i kategoriju i naslov dobro napisao da ne moras opet nesto prepravljati )

uzmi managed vps - knownsrv.com - imaš cpanel

1 Like

Hetzner ima jako dobru ponudu i kvalitetni su, pogledaj:
https://www.hetzner.com/

1 Like

Ako su sajtovi dobro optimizovani ovaj paket od 10 EUR mjesečno bi trebao biti sasvim dovoljan: http://coolicehost.com/vps-hybrid-plans.html ja sam koristio njihov paket od 35 EUR mjesečno za sajt koji je imao 200k pregleda dnevno, najviše za jedan dan je bilo 300k pregleda bez opterećenja za hosting, s tim da sam ja koristio Litespeed LSCache plugin što je igralo veliku ulogu.

Koja je fora sa knownsrv.com? Nisu mi baš jasni jer vidim da na naslovnoj stranici imaju 5 referenci od kojih 1 radi, ostale 4 su offline. To je u najmanju ruku neprofesionalno od nekog ozbiljnog hosting providera. Vidim da imaju ured u Zagrebu i vidim da očito sponzoriraju WM forum, ali pitanje ostaje vrijedi li ih izdvajati kao nekakvu preporuku?

Što se tiče originalnog pitanja iz teme - samo bježi od EIG kompanija, a što se ostalih tiče ja imam najbolja iskustva sa Stablehost.com i Liteserver.nl, dvije respektabilne firme među svjetskim hosterima.

pogledaj koliko traju, da istina sajt nisu dugo vremena ažurirali ali zato sve drugo jesu, jedan od najsigurnijih provajdera …

a dajem i + za coolicehost, i oni su dobri

To se ni meni nije svidjelo kad sam ih koristio nekad prije, djelovalo je bezveze da ne mogu sajt ažurirati. Međutim imam odlična iskustva sa njima. Imao sam VPS i jedno vrijeme shared hosting kod njih. Podrška kao i usluga 5+ barem tada kada sam ih koristio.

1 Like

HawkHost - pisao sam vec o ovome

1 Like

Sve pet, ne znam ih pa nemam iskustva što se tiče usluga koje pružaju. Očito su mala firma (LinkedIn profil im kaže 2-10 zaposlenika), što je ok, ali kad hosting provideru stranica nije reprezentativna to mi je odmah znak za uzbunu.

1 Like

naravno i meni je, da sam danas čuo za njih i ja bih ugasio njihovu stranicu odmah, ali imaju reference, iskustvo, dugogodišnje klijente