Pomoć oko posjeta za web sajt

Imam jedan web sajt na domaćem HR tržištu i poprilično je uspješan, tema je moderna, tu i tamo ubacim koji članak i super, koji euro kapne sa njega.

Onda sam si razmišljao zašto ne bi napravio takav sajt za strano (imućnije) tržite (konkretno Finska) gdje je ta tema sajta isto popularna te sam koristio ChatGPT da bi preveo + unaprijedio HR članke na Finski jezik i otvorio sam sajt uz puno rada sa moje strane (slika, provjera da li je sve uredno unikatno preveo itd.). Ostavio sam po netu par linkova no nažalost posjeta nema, na dan dobijem 1-2 posjetitelja i tako već godinu dana…

Ima li koja tajna, ključ uspjeha, da li ste vi tako radili sajt? Što fulam? Žešće frustira što sam bacio 3-4 mjeseca rada u ništa, a sajt je zaista kvalitetan.

Prije 7-8 godina sam prvi put bio u Svedskoj,i vidio sam da oni u ogromnom broju koriste domene sa .se i .nu,a po meni u vrlo malom procentu sa .com. Mozda je tako nesto i kod tebe…

Sigurno nije to uzrok, ali može biti cijeli niz krivaca
vjerojatno su se zbrojili. :yum: :o:

Treba sacekati kakav Google update,mozda se promijeni nesto… :wink:

Koliko uspiješ zaraditi sa tim karta i mapa stranicama. Vidim imaš ih preko 100.

Ideja ti je super, svaku državu i svaki veći grad si pokupio i još dobre domene. Kužim da zarađuješ preko 5 tisuća eura kao od šale.

Jedini problem vidim da su ti stranice vizuelno malo spammy.

@milenko1 možda je do toga, imam com.

@c3po možeš nabrojati mogućih par krivaca

@milenko1 nakon godinu dana sa par posjeta i ta nada je otišla

@CroPro misliš da bi se hebao sa novom nišom u Finskoj da priča o 5 tisuća funkcionira hahhaha