Pomoć oko uređivanja WP teme

Trebao bih pomoć vezano uz uređivanje wordpress teme. Naime radi se o temi Great: http://demo.mythemeshop.com/s/?theme=Great

Ono što bih ja želio je da stavim menu na početnu stranicu. Kada otvorim post pojavljuje se ova plava traka na kojoj je navigacija, ja bih želio da ta plava traka stoji i na početnoj stranici i da u njoj budu kategorije, ako ima netko tko zna napraviti, voljan sam i platiti ukoliko je zahtjevno.

Može i sljedeće, možda je lakše napraviti. Želio bih da umjesto kategorija (ovo gore desno) tamo bude menu, jer ovako mi tamo automatski dodaje sve kategorije, a to bi bilo pre više, želio bih staviti menu (o nama, kontakt i slično…)

mogu ja pomoći…

Jedan dio unutar header.php datoteke kaze ovako (od linije 45 do 53):

                <nav id="navigation" >
                    <?php if ( has_nav_menu( 'primary-menu' ) ) { ?>
                        <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary-menu', 'menu_class' => 'menu', 'container' => '' ) ); ?>
                    <?php } else { ?>
                        <ul class="menu">
                            <?php wp_list_categories('title_li='); ?>
                        </ul>
                    <?php } ?>
                </nav>

To znaci sljedece, ukoliko je meni oznacen kao primary, tek onda ce se prikazati.U slucaju da nije, prikazati ce se kategorije.Znaci idu u Meni sekciju i oznaci meni koji imas kao Primary.

2 Likeova

Hvala puno majstore! :slight_smile:

Imam još dva pitanja vezano uz uređivanje ove teme. Dole na dnu stranice ona plava traka gdje stoje ikone društvenih mreža, zanima me kako da promijenim onaj tekst Stay Connected With Us?
Također uspio sam prevesti većinu bitnih stvari na stranici, ali zanima me još kako da prevedem u postu ono Leave a Comment na kraju? :slight_smile:

Pogledaj malo Theme Options, nisam instalirao temu tako da ne znam.

Sto se tice drugog pitanja, koliko se sjecam to zavisi od jezika na kome je sam WordPress.

1 Like

Tako je, ovo drugo je sada dobro kada sam stavio na hrvatski. Što se tiče prvog u theme options nema ništa vezano uz taj tekst, samo dodavanje linkova za social ikone koje su desno od teksta. Tražio sam i pod Izgled>Uređivač>footer.php, ali nema tog teksta uopće.