Pomoć oko websitea na crnoj listi

Ovako imam website http://www.balkan-hit.info/ koji od 2016 godine,i neki mi govore da je on na crnoj listi ili da je prije taj neko objavljivao protiv pravila,i da treba izbrisati sve vijesti,Ako moze pomoco sta treba uradit da bi Adsens prihvatio moj website.I zanima me da li Hositrani Račun od adsensa koji je za youtube moze poslužiti za portal(Website)

Napravi drugi web site za adsense prijavu, stavi par članaka, kada ti odobre, možeš stavljati oglase na bilo koji web bez da provjeravaju.

A da li moze Adsens od youtuba za portal da se mogu objavljivati oglasi

@Joldic_Production

Adsense za youtube i website idu sve na jedan nalog. Znaci to je isto. Zarada od YT i website se sabira.

Ako hoces na hosted acc spojiti stranicu onda moras prijavit tu stranicu za non hosted acc i tek kad te odobre mozes staviti reklame na site ovako ti je to samo za yt

Ako moze pomoc,evo saljem vec 3 put za sajt i oni mi uporno odbijaju,pravim onako vijesti,pregleda je 100+ na svakoj objavi…Sta da uradim?

Ne mozes se prijavljivati za adsense bez ikakvog pojma o tome sto sve web stranice koje se prijavljuju za adsense moraju imati. Nemas dovoljno znanja za tako nesto. Uci,citaj i googlaj pa probaj opet za sest mjeseci. Ne postoji magicni stapic pa ces sad preko noci upasti u adsense. Oni su jako poostrili kriterije i danas je adsense jako tesko dobiti.
P. S. Vidim sad da je prema tvom prvom postu ta domena vjerojatno banirana na adsense. Tako da ti se sa sajtom na toj domeni beskorisno prijavljivati za adsense.

3 Likeova

Ako je sajt banovan zbog sadržaja, čak i ako ga prebaciš na nov domen, Adsense neceš dobiti, a ako već imaš odobren na nekom drugom sajtu i postaviš ga na ovaj sadržaj koji je banovan, vrlo brzo će ti ga ugasiti. Jedini način je da sadržaj sajta ode offline i posle godinu-dve da ga uploaduješ na novi domen. Sad ko živ ko mrtav za to vreme. Na ovaj sajt (sadržaj i domen) u ovom momentu zaboravi da će ti odobriti Adsense