Pomoć za Java code

Molio bi stručnjake iz Programiranja za jednu pomoć… Radi se o programiranju u Javi i imam zadatak da riješim,s obzirom da sam poćetnik u tome podrućiju nije mi dosta toga jasno a i cilj mi je položiti samo ispit :slight_smile: Ako može ikako da mi neko napiše code za ovaj zadatak? Bio bi više nego zahvalan :))) Iako nije java script već java…nadam se da ima majstora ove vrste :slight_smile:

Zadatak treba da radi u netbeansu (objašnjenje koda) i polaganje će biti u cmd-u(prikaz aplikacije da radi)…code treba da radi osnovne radnje…

Realizovati Java aplikaciju koja korisniku omogućava rad sa iznajmivanjem knjiga. Na početku rada korisniku se nude opcije sistema koje može da korisiti. U sistemu postoje sledeće opcije:

  • Čitanje podataka za iznajmljene knjige
  • Unos novih iznajmivanja
  • Vraćanje izdate knjige

Opcija „Čitanje podataka iznajmljene knjige“ traži od korisnika identifikaciju člana biblioteke i kao odgovor daje imena knjige koje je trenutno član iznajmio.

Opcija „Unos novih iznajmivanja“ traži od korisnika unos novog iznajmivanja, pri čemu se definiše ime knjige i ime člana koji je iznajmio knjigu.

Opcija „Vraćanje izdate knjige“ traži od korisnika ime dlana biblioteke i ime knjige, i ako je sve regularno ažurira se sistem da je korisnik vratio knjigu.

Za sve promene izvršiti sve potrebne validacije.

Podaci se čuvaju u tekstualnom fajlu i sva čitanja i upisi se rade iz tog fajla.

HVALA UNAPRIJED!!!

Javascript nije JAVA, tako da ne znam što si ovo stavio u ovaj podforum.
Gdje si točno zapeo?
Se to meni čini ili ti očekuješ da ti netko riješi zadatak na lijepe oči?
Mislim da bi ti tema najviše pasala u podforumu Radna mjesta ili možda Mijenjam, prodajem, kupujem, tražim, nudim

MOLIM! :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja