Pomoć

Molio bih Vas,ako mmi možete pomoći oko jedne stvari?! u disku c je 280gb koje moje računalo prikazuje da su popunjeni ali kad izračunam veličine svih mapa i skrivvenih, dođe da je popunjeno 135gb ali meni još uvijek pokazuje da je disk pun. probao sam očistiti računalo od virusa ali virusa nije bilo(probao s više antivirusnih programa)… ne znam kako riješiti problem, pa možda Vi znate? :varenizec

Vjerojatno imaš 135 GB podataka koji zauzimaju 280 GB prostora.
Ako već nisi, nađi neki program za defragmentaciju i napravi duboku optimizaciju.

Jesi li uračunao i Recycle bin?
Koji je OS u igri?
Na koji način računaš veličinu foldera?

Pogledaj Folder Size Shell Extension

http://www.softpedia.com/progDownload/Folder-Size-Shell-Extension-Download-169.html

Ako stvarno nisi maher za ‘kompjutere’ teško možeš doći do podatka koliko svi fajlovi zauzimaju prostora pogotovo ako nisi dugo radio defragmentaciju diska.
Windows koristi i virtualnu memoriju koja zna biti par gigabajta, razne zakrpe temporari folderi i tuce drugih skrivenih i neskrivenih podataka.
Slažem se s @Gambo trebaš odraditi i defragmentaciju ali bi prije uzeo neki od programa za čišćenje poput CCleaner-a, besplatan a efikasan i s njim počistio sve što je nepotrebno. ispraznio kantu.
Ako imaš više korisničkih računa na windozi tu bi također mogao biti problem.
Zatim windows-ov system restore, update-i itd. U svakom slučaju uzmi neki od ‘čistača’ ccleaner a zatim neki od programa za defragmentaciju poput defragler-a koji je isto besplatan.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja