Pomozite mi - ne vide se folderi, desktop iako nisu obrisani

Desilo se prije 3 dana da me napadnu neki virusi, PC zablokira, ja ga restartujem a on se onda sam pocne restartovati. Nekkao udjem al nista nema al desktop crn, na start meniju je jos bilo nekih linkova al i oni su polako nestajali, Na kraju nista nisam imao. Sta cu; srussim i opet dignem sistem al ne mogu da pristupim fajlovima na disku D . Udjem na disk D i tamo praznina, nema ničeg. Dakle on je pun, samo ne vidim foldere, programe, fajlove…ako ga pokusam skenirati jasno se vidi da mi skenira sve one moje fajlove, al ja njih ne vidim. Ako napravim “new folder” njega mogu da vidim, ostalo nista. Ima li neko neki savjet?

P.S. skeniranje ne pokazuje nikakve štetočine o.O

Možda su sakriveni fajlovi, stavi da ti pokazuje sakrivene datoteke.

Probaj još recimo gore upisat D: pa neki folder koji si imao, pa vidi da li će ti otvorit i oće li pokazat fajlove.

Možda ti je u postavkama nešto stavljeno…

Jedan fora koju sam ja koristio da gledam tako da li ima negdje fajlova (i brisao onaj recycler) je pristupanje folderima putem File Zilla. :slight_smile:
Probaj i tako otvoriti hard disk pa ćeš u njemu vidjeti i skrivene fajlova.

pozdrav

riješio sam problem, prvi korak je bio da odem na Control Panel/folder options/view i stavim da se vide hidden files. Onda odem na disk D, oni se sad vide, označim ih sve, properties, i sve stavim da ne budu hidden. Moram priznati, malo djetinasto rijesenje, al moje neiskustvo me dovelo do toga da jucer srusim sistem :slight_smile:

Molim te, pazi na naslovljavanje tema.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja