Ponuda izrade web stranica

Trazim osobu a moze i vise njih iz bilo kojeg dijela hrvatske koji bi pronalazili klijente za izradu web stranica.

Za pocetak nije moguce fiksna placa nego provizija, a ako se obrt okrene u pozitivnom smjeru kako ocekujem, sve se moze dogovoriti, pogotovo sa osobama koje bi mogao smatrati kompetentnima i marljivima.

Molio bih samo ozbiljne ponude osoba koje imaju iskustva ili kontakata za odradivanje svojih zadataka. Naravno, osoba mora razumijeti i zna sto su web stranice, sto je CMS, koja tehnologija, sta je responsive…

Malo o meni i obrtu:

Prosle godine sam otvorio obrt elvonet.hr trenutno odrzavam portal elvonet.com, autonet.hr, mreza.bug.hr, neplodnost.hr, betaplus.hr, hrportfolio.hr (koji je trenutno i u izradi kompletnog backgrounda i frontenda putem Laravel frameworka) i jos njih nekoliko.

Naime odmah da se zna da se bavim ovime vec preko 19 godina i preko 200 odradenih projekata sto vecih sto manjih, kako ne bi doslo do zabune da sam neki salabajzer koji je otvorio obrt, pa da si nesto zaradi :slight_smile:

Poslu se prilazi krajnje profesionalno. Stranice se izraduju za sada sa wordpressom, a trenutno je pri kraju i ElvonetCMS baziran na Laravel frameworku, te ce nakon zavrsetka sve izrade ici samo preko njega (osim ako klijent bas nece zahtjevati neku drugu tehnologiju).

Nacin isplate po dogovoru.

1 Like

Srecno, ali vodi racuna sa ovim Divi koji koristis na betaplus jer je u pitanju nulled jel tako?
Taj sajt mi se svidja jedino, nije ovo za sad ozbiljna prica jer sve koristis tudje teme kao i za mreza.bug.hr http://demo.dezzain.com/?wptheme=mesocolumn E sad sa tim CMS koji radis ce biti ozbiljnija prica ako ce ti i front biti unikatan.

pozzz, DIVI nije nulled, vec kupljena licenca! mreza.bug.hr sam preuzeo kao i autonet.hr ali ce sve ici u prerade uskoro! A sto se tice CMS unikata kojeg radim, tako je frontend ce biti dizajniran i prebacen u bootstrap, bez kupovanja nekih predlozaka (osim ako bas klijent vidi neki predlozak)… Uskoro ce biti postavljena i DEMO verzija CMS-a kako bi klijent mogao vidjeti kako funkcionira!

l.p.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey