Popravak ili izmjena web stranica ili servera za samo 35$

Pozdrav svima,

Mozda nije najbolje mjesto ali zeljeli bismo jedan Balkanski feedback :smile:

Zapoceli smo StartUp koji nudi mogucnost ispravljanja pogresaka sa web stranica ili nadogradnje koje imate na svojim web stranicama (za samo 35$ fiksna cijena po popravku ili promjeni na webu/serveru).

Trenutno smo bazirani na UK, USA, … trzista i ne mislimo raditi na nasim podrucjima ali ako netko ima problema sa webom ili serverom slobodno nam se moze javiti cijena je uvijek ista 35$ po popravku tj. problemu koji imate (neovisno o tome koliko sati radimo na ispravljanju).

Za sve svoje usluge izdajemo racune i ako zelite mozete dobiti R1 racun :smile:

Web stranica je: www.webbera.co.uk

Svi komentari i prijedlozi su dobrodosli, takoder ako trebate nase usluge dostupni smo za sve oblike suradnje.

Malo sam skeptičan na profitabilnost takvog aražmana.
S obzirom na jako malu cijenu, mislim da ćeš morati puno
toga odbiti raditi.

Trenutno mi na pamet pada puno toga što ne bih radio za 35$
i skoro ništa šta bih radio za te novce.

Ne znam, možda se precjenjujem…
ili sam pre lijen.

Mislim, kakav se to konkretan problem može riješiti za 35$?

To ne spada u startupove :slight_smile: Tu nema skalabilnosti ni profitabilnosti :slight_smile:

Konkretne stvari koje smo do sada radili:
Konfiguracije Exima, Postfixa (vecinom problemi oko SPAM-a), optimizacija Apachea i Nginx-a. Razno razni errori na bazama i optimizacija iste, …
Pogreske na web stranicama poput virusa, razno raznih errora 500, 404, … popravljanje htaccess datoteke, …

Vecinom su zasada problemi oko popravljanja bili jednostavne prirode sto ne iziskuje vise od 45min posla za iskusnije osobe. Kada pricamo o nadogradnjama stranica npr: htio bih dodati u WP jos neku opciju na plugin ili zelim napraviti da mi u Chromu to bude ispravno prikazano to isto smo odradivali po istoj cijeni :smile:

Ocito je da ne igramo na cijenu vec na kolicinu i dosta ljudi je to prepoznalo tako da se moze zaraditi pristojno bez 8h rada svaki dan :smile:

@in4hr Sto se tice StartUp-a pomalo bude kroz par mjeseci pravi punokrvi StartUp samo trebamo se nekako i financirati do tada :wink:

Svaka cast na ideji, ali da se moze zaraditi pristojno bez 8h dnevno svaki dan cisto sumnjam.

Čak i jedna površna računica meni daje jedan drugačiji račun. Vas je troje, i da radite svaki dan 8 sati to ispada nekih 280 USD, čisto sumnjam da imate svaki dan 8h za svu trojicu posla pa sam to uzeo kao neki prosjek, a i prosjek posla sam uzeo na 1 sat po narudžbi, jer nešto je 40 minuta, 45 minuta, a nešto je i 2 sata. Ovo gore ispada da vas trojica dnevno svaki zaradi, prije bilo kakvih poreza zaradi nesto malo vise od 90 dolara, odnosno satnica mu je 11$. Neka mjesečno imate 180 radnih naplaćenih sati svaki to ispada da zaradite, 2100 dolara brutto, da li je to pristojno? Čisto sumnjam. Porez u UK za tvrtke i zaposlenike ne znam, ali čisto sumnjam da je malen.

U svakom slučaju kao što sma i prije rekao, ako ste vi time zadovoljni i u tome imate svoju računicu, svaka vam čast.

1 Like

Bolje je i 2100$ nego za 15evra kopat kanal :smiley:

Ti uopće nisi skužio što sam ja u svome postu pisao. I kad si već sa tim 15 eura na kopanju kanala, onda ti to izađe nekih
2700 € mjesečno što ti je oko nekih 3100 dolara, pa si ti računaj šta ti je isplativije.

1 Like

Dnevnica kume 15€ :smiley:

Nemoguce je porediti intelektualni i fizicki rad.To je isto k’o da poredite neki novi BMW sa traktorom.

OT:

Ja necu da ulazim u to da li ste vi zadovoljni ili ne - to je iskljucivo vasa stvar.Mogla bi se neka ok lova zarditi da se na svakom poslu zadrzite 15 minuta do pola sata - da li je to bas izvodivo hm ?

Zarada je ok, pogotovo kada nudite uslugu gdje je potrebno pronaci klijente i imati nisu cijenu da netrebate dugo cekati kapital za daljnji razvoj projekata koje imamo u planu.

Neki su zadovoljni novcem a neki nisu ali nismo ovdje da raspravljemo o tome posto netko zeli raditi za 170kn dnevno a netko za 500kn dnevno :smile:

Svakako je Webbera tvrtka koja ce u buducnosti imati puno veci raspon usluga i razvoj odredenih projekata kada se sakupi odredena svota novca.

1 Like

Au bracko pa mi bismo mogli vas eksploatisati samo tako…

Zasada je doslo nekoliko upita pa cisto da malo nadopisemo sto tocno radimo i podrazumijevamo pod uslugom od 35$.

Znaci ako imate neki plugin dodatak ili skriptu koju trebate nadopuniti sa funkcionalnostima to ulazi u cijenu od 35$ :smile:

Ono sto ne ulazi je izrada skripte/plugina od nule, znaci mozemo prepraviti skoro pa sve za 35$ ali ako pisemo neku skriptu od nule tada ide druga cijena po dogovoru.

Takoder odobravamo popust za nase usluge i to:
3 popravaka = 100$ (popust 5$)
5 popravaka = 150$ (popust 25$)
10 popravaka = 300$ (popust 50$)

preporucujem… korektno i brzo odradjena modifikacija WP plugina, dobio i racun sve po psu…