Portfolio

Evo nakon 20ak dizajnova koje sam napravio za svoj portfolio, odlučio sam se na minimalistički izgled. Stranica je još u fazi sređivanja, ali evo da se malo pohvalim/reklamiram… :smiley:

Zanima me vaše mišljenje/kritike/prijedlozi…

NAPOMENA: Kako je stranica još u izradi, a pogonjena je dosta s jQuery-em, trebate imati uključen javascript u browseru inače se neće ništa vidjeti… to je još u fazi dorađivanja…

Eto da ne dužim:

www.danijelkifer.com

Linkovi na webove ti se trebaju otvarati u novom prozoru (tab-u). To je ono na prvu što mislim da treba popraviti. Inače, radovi su mi jaaako dobri ( blokić posebno) i bilo bi super kad bi mi dao neki okvirni cjenik na PM.

Stranica ti u Operi ne radi. prikaže se 0% i stoji tako. Back button ne raid kada stisnem neki od radova i hoću se vratiti na portfolio s back buttonom u browseru - nope ne radi. Dizajn mi se sviđa i super izgleda, ali mislim da si napravio grešku u koracima, trebao si prvo složiti stranicu u plain simpl HTML/CSS i onda sa Progressive Enhancementom stranicu podići na “viši nivo”, a ne obrnuto.

@ renato - biti će dodan slider da kad otvoriš jedan web da može listat ostale, ali sam morao brzo izaći s portfoliom, tako da je za sada ovako…
imaš PM…

@ CreatifCode - problem je što je trebalo biti puno više toga… i morao sam hitno izaći s tim i onda sam izbacio dosta toga i sad je tako kako je… zato sam i napisao da je još u izradi, jer ću morati ponovo pisati i srediti javascript.

u kojoj verziji si probao? imam 10 i radi mi normalno…

Version information
Version
11.52

Build
1100

Platform
Win32

System
Windows 7

XHTML+Voice
Plug-in not loaded

Browser identification

Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; Edition Campaign 21; en) Presto/2.9.168 Version/11.52

Meni je sve pet, stvarno lijepo izgleda,radovi su također odlični, pogotovo onaj za glazbeni festival.

Jedino što mi malo smeta je naćin na koji se pojavljuje(animira) žuti dio koji prikazuje kontakt i o meni tekst.Mislim da bi malo easinga uz “easeOutBack” za otvaranje i “easeInBack” za zatvaranje elementa dalo puno ljepši efekt.

Mislim ovo je sitnica, ali momentalno radim nešto gdje isto dosta koristim jQuery, i princip je manje više isti-animiranje linije da postane nekakav container div, i koristim onaj easing uz animate i stvarno lijepo izgleda.

Na prvi pogled sve super.
Odlični radovi!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja