Posao za pocetnike- adult nisha

Zdravo,

opisacu detaljno posao, da bi i kod prijava sto manje vremena potrosili kod objasnjavanja a i da bi neko mogao da vidi da li je to posao bas za njega .

Firma se bavi hot lajnom, pricaonicom sms upoznavanjem, telefonsko upoznavanje itd… Imamo mrezu od preko 100 sajtova … Izmedju ostalog reklamiramo se i na Traffic junki. Traffic junki je mreza kao adsense ali za adult sajtove. Tamo su xvideos, porntube svi najveci tube sajtovi. Sigurno ste videli banere koji stoji pored videa. Za tu poziciju se takmice firme kao sto je moja. Licitiraju se pozicije i
cena po prikazu. Moze se podesiti zemlja, kljucna rec, kao i milion drugih parametara .

Tvoj posao je da ubacujes banere, gledas ctr, pratis konverzije, menjas banere, dodajes landing strane, imas budzet i gledas da vratis sredstva kroz dobre banere . Jedina razlika u odnosu na adsense je to sto se placa po prikazu a ne kliku,a s obzirom da su to sajtovi koji beleze milionske posete, treba brzo reagovati ako neki baner nema veliki odnos klikova i prikaza, tada se pauzira kampanja ili se menja baner.

Sto se tice vestina, iako se dosta radi sa slikama, nije potrebno neko savrsenstvo za photoshop, ali svakako je bitno znati osnove, iseci sliku dodati drugu na prvu, napisati text, lepota kod prodaje je totalno nebitna, samo ideja i poruka .
Takodje je bitna sistematicnost i pracenje statistike i izvestaji, koji pomazu i firmi a i tebi, tako da neko , ko je aljkav i nije orijentisan na detalje- nije posao za njega .

A zasto je posao za pocetnike ?

Nije generalno za totalno internet pocetnike, ali nije bitno imati iskustvo bas u ovoj oblasti, mi imamo vec zaposlene dokazane u ovom poslu, ali imamo dosta internih pravila, a neko ko je profesionalac cesto misli da sve zna i teze je nauciti nekoga ko misli da sve zna, nego nekoga ko je spreman da uci, a ovaj posao nije neka stvar koja se uci godinama na fakultetu, vise treba osecaj i talenat a i da se usvoji sve sto se nauci na obuci .

Placa se fiksno + procenat, a s obzirom da od jednog klijenta nekada moze da dodje i po 1000e , posao moze biti jako unosan i svakako moze biti na duze staze sa opcijama napredovanja . Mi smo MediaSms iz Novog Sada i radimo ovo 15 godina, i molim te kod prijave, napisi kratak CV i zasto mislis da bi bio dobar za ovu poziciju, pa mi posalji PP, hvala :slight_smile:

3 Likeova