Postoji li način da kontaktiram AdSense?

Sinoc sam postavio temu AdSense odobren a nije odobren :) - #9 od MuamerWP
Eh sad,vidim niko nema rješenje,postoji li način da kontaktiram AdSense i da se njima obratim za pomoc?

Nema način, baš zato da ih ne gnjave milioni ljudi glupostima. Lijepo ti piše, treba proći 3 dana da odobre oglas, ti si temu pokrenuo sinoć i već danas paničariš, ako piše 3 dana pa pričekaj da prođu ta 3 dana vjerojatno će do tada riješiti. Da im i možeš poslati mail, odgovorili bi ti nekom automatiziranom porukom za mjesec dana, takva im je praksa bila prije.

Pin, koliko se sjećam šalju tek kada zaradiš prvih 20-30 eura (tako je bilo prije barem), a isplata je tek nakon 70. Pin nema veze sa ovime nego sa isplatom.

1 Like

Sada su nestali oglasi sa bloga,opet samo prazni oglasi na blogu. Danas mi je došao ovaj mail:

A tamo u adsense pise da cekam 3 dana…evo već je 3 dan pa ću vidit sta ce bit,jedino što mi preostaje jeste da čekam i nastavim objavljivati postove na blogu.

Ako smijem pitati koliko ti sajt ima traffica dnevno kada ti igra uloga dali ćeš biti verificiran za 3 dana ili 3 tjedna?

100k uniqa?

Hej, jučer sam mislio isto pitanje postaviti pa odustanem… Da mi je znati koliki mu je gubitak u ova tri dana - najviše 2-3 “slučajna” klika…

1 Like

http://prntscr.com/e4vr0o evo i svaki dan polako raste dnevna posjeta…

Po dijagramu bi se dalo naslutiti da je posjeta sa socijalnih mreza. Necu reci sigurno, ali kako god, sacekaj malo i odobrit ce oglase ako je sve ok sa blogom.

Ako nije problem daj link na pm bas da pogledam…

Mislim da to nije do tebe.

Gledam po adsense forumu svi koji su se u zadnje vrijeme registrirali imaju taj problem.

Neki pokusavaju zaobic to “We’re reviewing your site.
Reviewing your site will take up to 3 days. We’ll email you when we’re done.” tako sto ako koriste wordpress instaliraju plugin od adsensa i onda postave reklame.

Nakon toga dobiju jos jedan mail da mogu pocet zaradivat i onda se reklame nakon nekog vremena maknu, ali i dalje stoji ta poruka da pregledavaju site.

Jedino sto ti ostaje je cekat neko rjesenje na adsense forumu ili pricekat da ti se otkljuca “my ads” samo tko zna kad.