Postoji li način da se uklone stari admini kada tek dobiješ admina na fb stranici?

Treba da prodam neke fb stranice jednom dečku pa me zanima, da li postoji ikakva mogućnost da on mene ukloni kada mu ja dam admina, pre onih 7 dana koje bi trebalo da ne može da to uradi?

Pošto je dogovor da mu ja dam admine a on meni kod za Wester Union i kad dignem lovu da uklonim sebe. Pa me zanima da li on možda kojim slučajem može mene ukloniti pre onih 7 dana koliko stoji zabrana ode fejsa da novi admin uklanja stare?

Ne može te maknuti prije 7 dana.

1 Like

Znači ne postoji nikakav način da to uspe da izvede?

Jedino da on sam sebe ukloni :smiley:

1 Like

Pa pretpostavljam da ne postoji ali nisam siguran da nema neka fora da se to izvede?

Mozes, kad njemu das Admina ukoliko ti oces sebe maknut moras to sam ucinit logiras se na stranicu i maknes sam sebe.

Evo samo da javim da postoji način da se to uradi i da ne poslujete sa likom koji se predstavlja Samir Camdzic. Vrlo moguce da mu je to i pravo ime, ne znam, U svakom slučaju da znate da se ne ispalite, može vas novi admin skinuti odmah, ne mora da čeka 7 dana.

1 Like

Hvala druže. E koji sam majmun da nisam detaljno potražio info da li već postoji takav prevarant.

Srećom nije mi uzeo stranice koje koristim, samo neke 3 male koje nisam ni koristio, ove veće sam zaštitio i ogradio se bez davanja admina.

Inače to je taj sajt pecat.net. Kad bih se iscimao mogao bih ga uništiti ali ne želim gubiti vreme na to, srećom nisam ništa bitno izgubio, a njemu će sve to doći glave, zakonu karme nema bežanja. :slight_smile:

Koristi nulled temu na toj web stranici

1 Like

Pa da, kad bi se htelo iscimati moglo bi to gadno da mu dodje glave. Al neću glumiti sudiju za vrednost od oko 50ak eura, sve će mu se to u životu samo vratiti.

Jao @imemperor1 kako ne videh ovo ranije. Moze da te skine tako sto ce da clamuje stranicu preko Business Manager-a. Desilo nam se to pre mesec dana na stranici od 25K, morali smo da saljemo Facebook-u dokument overen kod sudskog tumaca na engleskom jeziku kako bi priznali zahtev i vratili su nam stranicu bas pre par dana.

1 Like