Postoji li način da spasim kompletan FB page iako više nemam pristup?

Ćao svima! Izgubio sam ulogu admina na Facebook pageu i page je još “živ”. Postoji li način da spasim kompletan page iako više nemam pristup (fotografije, statuse, video)?

Misliš da preuzmeš sve sa stranice ili da li možeš vratiti admina?

Admina sam pokušavao vratiti, međutim, ne daju mi uopšte opciju da sam bio admin (select page).
U stranicu je uloženo 12 godina statusa, videa, fotografija. Pa ako ima ikakav način ako ne uspijem da vratim status admina?

A zbog čega si izgubio admina?

Uopšte nije napisan razlog, samo sam dobio mail da sam izgubio kontrolu nad pageom. Također i moja dva editora. Facebook page je još uvijek živ.

Da tebi druže nisu stranicu maznuli indijici? :thinking: Oće oni to da rade s vremena na vreme.
Meni je čudno da Fejsbuk ( kao pravno lice) ne pošalje eventualni razlog zbog čega si izgubio kontrolu nad svojom FB stranicom ili što su ti ukunuli fb admina

Pa naravno tu i jeste sumnja u neki hakerski napad. Nazalost ne mogu da se obratim facebooku preko nijedne forme direktno, pokusao sam preko zastite intelektualnog vlasnistva, ali oni me opet proslijedjuju na linkove oko Pagea gdje nemam direktno da se obratim.

Mislim :thinking:da je neko na ovom forumu od kolega imao direktan pristup nekim support timova Facebooka.Ko je tobio iskreno ne mogu da se setim.Možda ti se javi u ovom postu

Hvala puno, nadam se da ce vidjeti post :slight_smile:

Ovde ti se ne prikazuje stranica?

Ne, kao da nikad nisam bio admin.

Jesi siguran da nemaš neku drugu poziciju na stranici? Pogledaj po BM https://business.facebook.com/ ima li negdje stranice.

Da li neko postavlja nešto na toj stranici?

Nemam nikakve uloge na stranici, a stranica stoji kakva je i bila. Niko ne postavlja nista.

Da li znaš šta je dovelo do toga da budeš hakovan? Da nisi možda otvorio link gdje su označili tvoju stranicu, gdje su se predstavljali kao FB support i sl.? Da li je neko imao pristup business manager-u ili ID-u od istoga?

Jedini mail koji je dosao je bio od [email protected] koji kad sam pogledao poslije nije bio na zvanicnim mailovima poslanim od facebooka.

ako ti je gmail (nezz za ostale) aj provjeri “prikaži izvornik” jel isti taj mail ili je maskiran…

meni je prije par mj došao mail od cpanela, sve na prvu štima, kao da si proširim paket… kliknem na link upratim da to nije to… a traži da unesem cpanel podatke…

Jeste li pokusali na Taj plavi link sto vam je mailu?

U pitanju je yahoo mail i sve djeluje ok.

Link odvede samo do facebook supporta.

To je taj njihov sto dodje kada te skinu sa admina, a jesi li samo ti admin bio a ostali editori?