Potreba pomoć facebook stručnjaka

Pozdrav,

Nedavno mi se desilo da u isto vrijeme formatiram komp i kupim novi mobitel, i sada nemam pristup svojim fb nalozima. Štite me od samog mene, slao sam i LK i svašta li vrtim se u krug.

Jako rijetko koristim fb, uvezao sam ga sa našim alatom za objave na društvenim mrežama i sada sam (tvrde privremeno) ostao bez 30ak fb stranica i grupa koje smo gradili godinama.

Nemam ni znanja ni živaca da ovo riješavam sam, platio bih rado nekome da mi pomogne riješiti ovaj problem. Ako ima dobrih duša na forumu, javite mi se na pp :slight_smile:

zar nemaš neki broj ili mail za oporavak, ne kužim

Imam i mail i broj, traze neku dvostruku autoritizaciju, pa licne dokumente, salo sam razne dokumente, uvijek me vrate nazad :frowning:

Ugasili su mnogo računa, ali i vrate ih kroz neko vrijeme. Prijatelj koji nema veze sa fb stranicama i objavama također tražili mu potvrdu lk i poslao je nakon mjesec dana vratili account.

Nisu meni ugasili samo ja ne mogu uci :smiley:

Ne razumijem kako ne možeš ući ?
U istom trenutku uradio sistem i zamjenio telefon ?

Jel i dalje koristiš isti broj telefona, samo na novom uređaju? Ako je tako onda kad te pita 2FA kod klikni na Need another way to authenticate? i odaberi Text me a login code i trebalo bi ti doći na SMS.

Ili uđes na fb preko starog moba, ako ti je pri ruci, na fb ce ti doci poruka da se netko zeli logovat i samo kliknes ok, da to sam ja :slight_smile: . Tako sa bilo kojeg uređaja na kojem si se vec prijavljivao mozes uci kad se pokusavas s novog logovat, odobris i to je to.

Da sve odradjeno, problem je sto sam budala nedavno promjeno ime profila u TNT Grupacija, pa sad nemam pojima kako da se vratim, Prijavim da je hakiran profil mozda?

Ima još jedna dvostruka provjera, blokiraju ti profil i traže da kucaš kod koji ti dođe na mejl. Meni se to desilo, ali problem je što taj kod nikada ne dođe na mejl.

Možeš samo uraditi ovo što je @Dali napisala.