Potreban cms za igrice

Htio bih napraviti jednu stranicu vezanu za igrice da malo isprobam taj niche pa me zanima dali znate za neki cms da je prosto jednostavan nešto tipa http://www.besplatneigre.hr/ tamo nešto jednostavno da imaju obične igrice razvrstane po kategorijama na početnoj i da se može dodati tekst ispod svake kategorije i igrice.
hvala svima od srca za pomoć

wordpress najbolje…

Dugo sam u flash igrama,ako mislis na to,i isprobao sam sve zivo. Wordpress je zakon po tom pitanju. Ili ako imas novaca onda neko custom cms rjesenje.

Možete preporučiti neke besplatne wp teme da su jednostavne i solidan dizajn da imaju?
http://www.triceragamez.com/ ovako nešto odprilike glupo mi davati pare na temu jer je ovo samo test pa bih za početak uzeo neku free.
Hvala svima na pomoći.

Recimo da ti mogu postaviti 6000 igrica u nekih 150 kategorija ako ih imaš u excel tablici za nekih nekoliko sati rada u CMS sustavu Joomla.
No potrebno je znanje oko održavanja cms sustava :slight_smile:

Joomlu nikako za flash igre. Nadalje,kao i svuda,nije bitna kolicina nego kvaliteta. I jos nesto:skoro pa da ne postoje free teme prilagodjene flash igricama.

Ne vidim neki razlog da si naveo koji bi potvrdio tvoje kategoričko ne. Da nije idelan cms sustav nije ali da se i u njemu može napraviti odlično rješenje za igrice definitivno je bezpredmetno raspravljati.
“Propuha se treba čuvati jer izaziva upalu mozga.”

Ja vidim,jer ne pricam bezveze posto sam u tom nicheu dosta godina i sve sam isprobao. Kad kazem da je wp najbolji za flash igre,onda je to tako,ne pricam bezveze. Btw. ako ti je propuh,zatvori prozor.

Ja za razliku od tebe ne isprobavam pa pričam okolo. U joomla sustavu radim od njenog nastanka i vrlo dobro poznajem boljke i prednosti. Niti sam vidovit da vidim kako su drugi cms sustavi bolji ili lošiji od onog s kojim radim niti kategorički nekome naturam svoj bloging cms sustav za gotovo sva moguća web rješenja.

Ja uopce nista ne naturam. Ti ocito imas 324 web stranice sa flash igrama od kojih ih je 100 u joomli, 28 u wordpressu, 39 u avarcade script, 115 u arcadebooster itd. , i na osnovu desetogodisnjeg iskustva tvrdis da je joomla super za to i bolja od svega ostalog. Bravo !
Ja pricam na osnovu iskustva a ne laprdam u prazno kao ti.

1 Like

Ko laprda u prazno neka ocijene drugi koji čitaju tvoje i moje postove.
Na moju izjavu da mogu podići 6000 stranica i 150 kategorija igrica iz excel tablice za nekoliko sati ti se ko sveznajući poklopac za svaki lonac postavljaš “Joomlu nikako za flash igre”. Jel sam ja tebe poklapo u tvom bloging sustavu u kojem postavljaš masovno kvalitetno igrice.
Niti sam rekao da je joomla idealan za tako nešto. :slight_smile: :coffee:.
ps.
na taj način mogu postaviti web stranice da sadrže sve potrebne kodove i tagove i da sadržaj bude unikatan koliko je u excel tablici, što znači da nema veze sa onim o čemu ti pričaš o kvaliteti. Te stranice mogu biti kvalitetnije od tvojih na bloging sustavu Wordpress.

Eto vidis da nemas pojma. Ti slobodno za nekoliko sati postavi par tisuca igrica,google ce te tako pokopat da se neces doc na 50to mjesto u trazilici ni nakon 5 godina. Kad su igrice (a i sve ostalo) u pitanju to se tako ne radi.
A vezano za moju izjavu da joomla ne valja za flash igre, i dalje stojim iza toga. Ne valja.

Najbolje je custom resenje potom wordpress definitivno!

Ja sam probao i ovako nesto http://www.frozenigre.com/ sam da napravim ali opet nije to kao wordpress

Nemaš ti pojma o Joomla sustavu i njegovim mogućnostima. U postavkama pri importu možeš postaviti datume kada želiš da se određeni članci objave.

definitivno ne mozes za svih 6000 u par sati staviti unikatni opis, tako da ne vidim poentu ni 5 miliona igrica!

@brzi ma pusti ga,vidis da je covjek ekspert u domeni stranica sa flash igrama.

ja nisam rekao da ću napisati opise igrica, pripremiti slike i sve potrebne podatke već da mogu iz excel tablice importirati koliko hoćeš igrica i kategorija sa svim potrebnim sadržajem koji je naravno potrebno pripremiti i odabrati. Ali kad mi je pripremljena tablica sa podacima ja ju mogu vrlo brzo importirati u cms sustav.

Ja cu ti na wordpressu uz net od 30 mbita kojeg imam importirat 10000 igrica u roku od sat vremena i svaka ce bit u pripadajucoj kategoriji. Sta sad kazes na to ?

@drmrgood i ako uzmes google api translate preko myarcade plugin-a jos bude i unikatan opis :smiley:

Ovo je već konstruktivan razgovor i debata. Vidiš za Wordpress nemam neko rješenje za import podataka iz Excel tablice. Da li imaš custom php skriptu ili neki plugin?