Potreban dedicated server!

Pozdrav,

Zanima me, da li netko od “hostera” može izaći ususret i ustupiti korištenje dedicated servera ili nekog jako jakog VPS-a.

Naime, imam neki projekt u glavi koji bi možda mogao biti jako popularan. Za početak bi sve odradio na svom serveru ali bi želio ukoliko bude potrebe za tim da imam nekog tko će u nekoliko sati pružiti potporu sa dedicated serverom.

Naravno, nitko nije lud imati dedicated server a da ne zarađuje za njega. Ono što ja trenutno imam je ideju i moguću realizaciju ideje. E sad, kako bi projekt rastao (brzim tempom) trebao bi nekoga od “hosting” tvrtki koja će me pratiti i ustupiti dedicated na početku pod sponzorstvom (reklama) a kasnije naravno plaćanjem.

Dakle, ukratko, trebao bi mi sponzor za dedicated server kada za to dođe vrijeme. Na početku sponzorirano a kasnije plaćeno.

Za početak tj. dok projekt ne zaživi i stekne uslove za dedicated server sve bi držao kod sebe a kasnije prešao na dedicated kada to sve bude u velikim brojkama posjećenosti i opterećenosti servera sveukupno gledajući.

Molim vas, ili na privatne poruke ostavite email ili stranicu gdje vam se mogu obratiti ili neki drugi komunikacijski kanal kao što je MSN, Skype i sl.

Zahvaljujem na čitanju.

javi se na skyp: pro-hosting


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja