Potreban part-time posao

Potreban dugorocni posao, part-time - unos podataka, obrada slika, unos teksta, formatiranje, ispravljanje gramatickih gresaka u tekstovima i slicno.

Za vise informacija, kontaktirajte me.

Radim u wordpress-u i drugim custom sajtovima, dodajem proizvode na e-commerce sajtove, dodajem clanke, itd.

Takodje, radim i promociju na drustvenim mrezama - Instagram, Pinterest, Facebook, Tumblr i dr.

Pokušaj nešto pronaći po facebook grupama, primjetio sam da se provlače oglasi za neke jednostavne VA poslove, kao što su formatiranje i objavljivanje tekstova iz Word-a u Wordpress.

Većina plaća po satu, satnica ovisi o tebi, ne znam kako se kreće na tržištu.

Pored grupa na facebook-u možeš pogledati neke subreddite kao što su r/forhire ili r/slavelabour. To je dobro za početak, ako već tražiš bilo kakav posao, pa vremenom ganjaj nešto bolje.

Mali bamp, nazalost nisam imao neke vece srece sa nalazenjem posla do sad, jedan me prevario za 70 dolara (ne sa ovog foruma), drugi ceka da prodje korona, itd, itd.

Ako neko moze da mi ponudi neki sitan part-time poslic, sto laganiji to bolji, i dalje trazim.

Koji? Imamo poseban topic na tu temu. Valjalo bi da napišeš, drugima kao upozorenje…

Ja imam rudarskih poslova nekih monotonih. Npr. Ispravke trsktova,seo dorada itd. Laki jesu al dosadni

U zagradi pise da nije sa ovog foruma.

nisam vidio, sorry. Ubuduće traži na ovom forumu. Ima posla uvijek :wink:

Za sada slabo nesto ide, haha, ali bice, bice…

Za sve koji su mi pisali, zamolio bih vise detalja o poslu koji nudite na email it-marketingz at tutanota.com, koliko sati na dan, nacin placanja i vasa cena koju mi nudite po satu ili danu. Hvala.

Probaj RTL, N1, Nova, HRT. Reci im da si spreman “svjedočiti” kako si jedva preživio COVID-19 i vjerujem da bi te mogli angažirat (nije zahebancija). Ali požuri, jer dolaze prehlade i gripa pa će imati dosta “svjedočanstava” i besplatno.

3 Likeova

Hvala Alemu na ponudi, ne mogu da ga kontaktiram direktno, ali 100 eura mesecno nazalost nije dovoljno ni za hleb, salamu i mleko svakog dana da jedem.

Pa dobro, ne vjerujem da te traži svaki dan 8h rada za tu lovu. Nađeš još par klijenata i guraj polako. Teško da ćeš tek tako naći poslodavca da ti da posao od 500-800€ da radiš. Moraš se malo namučiti i dokazati

P.s. bez ljutnje, ali si prozvao @Melem sada u negativnom kontekstu. Samo si sebi otežao potragu za poslodavcem.

4 Likeova

Ovo je jako bezobrazno sa tvoje strane, dogovor oko posla je privatna stvar.

Nije uopste bezobrazno, ne pametuj, lepo sam mu zahvalio na ponudi, ali ne mogu da ga kontaktiram direktno, pise da je nalog sakriven, ne znam zasto, a nije rekao nista konkretno o kakvom poslu se radi. Nisam ocekivao da mi neko ponudi 1000 evra mesecno, ali 3,3 evra na dan je svakako nedovoljno da se prezivi, samo sam realan.

1 Like

Nema frke, kod mene je da pondim. Javio se drugi momak, dogovorili smo neki poslic, jer mene ne zanima da li ce on za 5 dana ili mjesec zavrsiti zadatak. Ja mogu ponuditit 100e i to je to. A nije bezobrazo sto odgovaras ovdje, zato valjda forum i postoji :smiley:

Ma ok je :smiley: nema frke svako ima svoje planove i mogucnosti