Potreban savjet oko wordpressa

Pozdrav,

potreban mi je savjeti tj. neko idejno rješenje ili plugin za sljedeću situciju; Stranica na wordpressu, instalirana prosečna tema, ništa specijalno.

Ideja stranice je da jedan čovjek objavljuje članke, i da ima 5 kategorija i da kada piše članak smjesti ga u pripadajuću kategoriju. E sada se meni postavlja problem, pošto će se ti članci pokaati na nasovnici, a onda sami sebe potiskivati što je u redu, ali miješani će se međusobno potiskivati.

Ja bih htio da kad kliknem na gumb na kojem mi se sada nalazi probna wp stranica da mi se otvori lista postova iz te kategorije, ali ne samo lista linkova kao što nude neki plugini, nego da su cijeli ili sažetci i da potiskuju jedni druge unutar svoje kategorije, ako me razumijete.

Pucajte prijedloge :zbogom:

Ono što si ti htio pitati je ustvari da li je moguće da na naslovnici budu posebno razvrstane kategorije i ispod njih cijeli ili sažetci njenih postova? Ako jeste, snimi temu koja nudi tu opciju.

mogo bi se poigrat sa naćinom prikazivanja tj. dali da ih prikazuje po redi, po abecedi, po datumu objave itd. to se može u joomli neznam dal tu opcija postoji i u WP-u

naravno da se može :slight_smile:

googlaj “the loop”, to je funkcija koja izlistava postove, po bilo kojem kriteriju.
a sad, gdje ti je u temi pozvana ta funkcija, ovisi o temi.
index.php, home.php, ovisi od teme do teme, možeš se čak zvati i xy.php

kreni od index.php pa vidi šta se dalje poziva

Nažalost mi ovi odgovori nisu puno pomogli, možda se nismo dobro razumjeli. Ima li netko tko je voljan i sposoban odraditi ovako nešto, naravno uz moje dodatno pojašnjenje i uz neku novčanu naknadu neka mi se javi na PM.

Riješeno, Milito veliko hvala!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja