Potrebni pisci i linkguilding

Pozdrav svima

Ovo bi trebalo da bude neka vrsta oglasa/saradnje. Ako ovim postom narusavam pravila foruma ili je vec bila slicna tema, molim admine da me upute bez nekog bana :smiley:

Dakle:

  1. Trazi se pisac/pisci za pisanje clanaka. U pitanju su razlicite teme (lifestyle, tech, body care, home, gadgets….). Tekstove je potrebno pisati na hrvatskom jeziku a koncept bi bio takav da bi pisac dobio temu formiranu i pripremljenu po naslovima i podnaslovima te kljucne rijeci koje bi trebale biti ukljucene u text.

Potrebno je da pisac formira tekst oko zadatog templatea i da da neki svoj pecat :). Kasnije postoji mogucnost rewritovanja pojedinih clanaka.

Svaki clanak ce biti rucno pregledan i odobren odnosno vracen na korekciju. Direktan prevod sa engleskog na zeljeni jezik ne dolazi u obzir i tome ce se nekako probati uci u trag :slight_smile:

Ovdje govorimo o 10 do 15 clanaka mjesecno sigurno, razlicite duzine. Standardne vrste clanaka kao sto su how to, top, guide….

Ako ima zainteresovanih nek se jave. Ono sto me zanima jeste cijena koju naplacujete. (po clanku/karakteru). Ako uspijemo naci zajednicki jezik, pisac ce dobiti jednu temu da napise i nakon reviewa sa nase strane cemo odluciti da li cemo saradjivati. Ovo moze biti long term saradnja.

  1. Potrebni sajtovi/usluge za linkbuilidng. Ovdje prije svega mislim na guest/sponsored posts mahom u Hrvatskoj, a nije iskljucena ni opcija za ostale balkanske zemlje. Sajtovi kao sto su dnevnik.hr, jutranji.hr i slicni veliki portali su za zaobici (izuzev ako nemate neki dobar deal s njima pa je i cijena prihvatljiva). Kupljeni expired domeni sa solidnim DA ili slicnom metrikom drugih alata, a bez znacajnog traffica su za izbjegavanje takodje. Dobar PBN - moze proci….

Radi se o razlicitim nisama (kao sto navedoh na pocetku), pa bi i sajtovi trebali biti koliko toliko srodni. O kojem broju narucenih linkova govorimo ne mogu u ovom trenutku tacno reci.

Ako ima zainteresovani nek se javi u pp da vidimo ima li prostora za saradnju.

P.S. Ono sto se odnosi na obje stavke. Ako sa nekim dogovorim saradnju, ne znaci da cemo odmah sutradan poceti. Ali kroz najdalje par sedmica sigurno, posto se utvrde i pripreme neki planovi i ciljevi a bazirani na ponudi koju dobijem.

Hvala

2 Likes

Da ne zapocinjem novu temu, takodje potrebni pisac ili pisci za pisanje clanaka na srpskom jeziku.

Sve Info u PM

2 Likes

Da ne otvaram i ja novu temu. Nudim pisanje članaka na srpskom, hrvatskom i bosanskom jeziku.

Plaćanje nakon obavljenog posla. 1200 riječi - 15 eura.

1 Like

Zdravo, da li vam je jos uvijek potrebno. Ako jeste pisite mi na mail

Kontaktirajte me na mail ako jos uvijek trazite

Pozdrav, nudim i ja pisanje tekstova na našim jezicima (bosanski, srpski, hrvatski) ako je kome potrebno. Dugo godina pišem i bavim se poslovima vezanim za pisanje, tako da sam prilično fleksibilan u vrstama tekstova koje određeni portal zahtijeva.

Da li je oglas jos uvek aktivan? Imam iskustva u pisanju clanaka svih vrsta, na srpskom i engleskom, ako je nekom potreban ozbiljan pisac neka me kontaktira.

Ima li iko od vas iskustvo u seo optimizaciji postojecih clanaka, obradi, doradi, prosirenju, istrazivanju atraktivnih tem ai tako. Najlakse mi danas naci pisce, a tesko naci pisce koji jedu seo :smiley:

1 Like

Ako nekome treba link building imamo 50 sajtova u BiH, Srbiji i Hrvatskoj te cca 100 partnerskih sajova. Ovih 50 mozemo dogovarati o paketima dok kod partnera se placa svaka bjava pojedinacno

Ako tražite i dalje kontaktirajte me na mail, mislim da Vam mogu pomoći