Potvrda identiteta na Facebooku

Poz…Prije pola sata ulazim na FB i traze mi da potvrdim identitet i traze fotografiju na pregled, poslala sam i sad pregledaju, ( inace to im je od kad su trazili onu dvostruku potvrdu identiteta prije nikad nije bilo tako ne radim nista po grupama nekim i sl) u pitanju je licni profil na kojem imam stranicu od 200.000 sta da radim ako mi FB nalog onemoguce, ima li spasa stranici?

Da li možeš ući na profil dok traje utvrđivanje? Ako možeš, postavi za admina nekoga iz obitelji ili nekoga u koga imaš povjerenje.

Ne mogu kad probam uci Pise da je u pregledu.

Da li postoji neki link il’ nesto gdje bi im mogla bar probati pisati ali mada slabo od toga ima ista?

Jedino da se molis da ti odobre nalog. Ili ako si na jos nekom profilu administrator te stranice.

kada traže fotografiju, mislim da se odnosi na sliku lične/vozačke/pasoša … neće ti vratiti nalog ako si poslala samo svoju sliku iz kafića …

slikaj vozačku da se vidi tvoja slika, datum rođenja, ime, prezime … sve jasno da se vidi slikaj pošalji i vratiće ti

Nemas razloga za paniku, ako ti je ok licni profil. Tu sliku trebas lica poslati, nakon otprilike 24 sata ti vrate profil. Sljedece sto se moze desiti je disable profila, ali i to mozes vratiti ako je sve uredno sa dokumentima. Znaci ako nije fejk profil.

Imao sam isti problerm samo sto je kod mene bio “You account is disabled”, poslao sliku licne, pasosa i za nekih 15h vratili nalog