Povezivanje sajta sa drugim AdSense nalogom

Zanima me koja je procedura povezivanja nekog sajta sa drugim AdSense nalogom. Radi se i o promjeni vlasništva nad sajtom koji postoji nekoliko godina, ali nije održavan. Međutim, ima pristojan broj unikatnih, organic dnevnih posjeta.

Novi vlasnik je tek registrovao AdSense nalog i čeka odobrenje za taj sajt. Da li je pametno da, dok se čeka Googlov odgovor, stari vlasnik ukloni svoje podatke vezane uz AdSense sa sajta ili je bolje da ih ostavi? I da li su uobičajeni neki problemi u ovakvoj situaciji?

Ako si ti novi vlasnik sajta stari vlasnik sajta bi trebao da ukloni odobrenje za (prodati) sajt a ti da otvoriš za sebe novi adsense nalog i da ti podneseš zahtev za adsense za taj kupljeni sajt

Ne znam na kom je jeziku sajt ali ako ti je na bosanskom ne verujem da će ga prihvatiti jer sajtovi na bosanskom jeziku spadaju u grupu nepodržanih sajtova za adsense

Nisam znao to za bosanski. Definisan je hrvatski jezik u HTML-u.

Ostalo je već urađeno kako si opisao. Nadam se da će proći…

1 Like

nadam se da će ti odobriti adsense :crossed_fingers:

1 Like

Samo ako ti Google oznacuje kao sajt da je na bosanskom onda nista, neces dobiti adsense i meni tako na dva sajta iako jedan na hrvatskom, a drugi na srpskom! I ne postoji resenje za tako nesto!!!

Pošalji im mejl. Meni odgovorili, utvrdili da je greška jer su vjerovatno koristili Google Translate i odobrili sajtove.

Na koji Mail da im posaljem?
Meni to nikako neuspeva

Na Adsense stranici gore desne klik na upitnik i dole ima contact us, opiši problem i odgovoriće neko…

1 Like

Znam ja za to, ali meni uvek salje na zajednicu, odnosno ostavlja mi samo tu opciju, a da posaljem Mail direktno njima to nema. Zbog toga pitam kako i na koji Mail? Javi mi se u PP ako mozes, ne mogu da ti posaljem poruku.