Povijesni dan za HSV: Da li danas ispadaju iz Bundeslige?

Danas je biti ili ne biti za Hamburg.

Danas ćemo saznati hoće li slavni klub po prvi put u klupskoj povijesti postati drugoligaš. Kladionice kažu da hoće. Koeficijent da će Paderborn ispasti je 1,15, a da će u ‘cvajtu’ HSV mizernih 1,20. Ispadaju posljednje dvije ekipe, dok 16-plasirani razigrava za opstanak s trećeplasiranim drugoligašem.

HSV dočekuje Schalke, a ovog tjedna je Bruno Labbadia igrače odveo na pripreme na jezero Kellersee. Tamo su igrači, među ostalim, pucali iz puške, a pri tome su mnogi od njih pokazali kako su vrlo uspješni u gađanju meta.
Dok su se igrači opuštali uoči utakmice stoljeća, svi ostali su klubu činili su svaki mogući ritual koji bi mogao donijeti prevagu u nastojanju da se ostane u Bundesligi. Klupska maskota Dino ispred gradske je vijećnice u Hamburgu podijelio preko pet tisuća sadnica drveta ‘Ginko biloba’ koje navodno, produžuje život.

Na kraju, sve što mogu napravit će i HSV-ovi navijači. Oni će, naime, igrače dočekati prije dolaska na Imtech Arenu u ulici Sylvesterallee, nedaleko stadiona. Uz zastave, pjesmu i sav ostali pripadajući kolorit, ispratit će igrače prema najvažnijem susretu u povijesti kluba, a čak i ako pobijede Schalke, neće biti sigurni u ostanak u ligi. Sve će biti jasnije u subotu, nešto prije 17.30.

Komentirajte da li će sotati u Bundesligi.

Ma opstace Hamburg, isto kao sto je se i Stutgart izvukao u zadnjih 3.4 kola :slight_smile: Lagano prolaze kroz baraz…

Jednostavnije i korisnije je bilo da si stavio link ka clanku na tvom portalu.

http://sportska-tribina.info/povijesni-dan-za-hsv-da-li-danas-ispadaju-iz-bundeslige/