Povrat poreza za 2013

Znači odradio sam prošlu godinu par poslova vezanih uz web na autorski ugovor, i dobio sam od poslodavaca ispis plaćenoga poreza i prireza na moj OIB.
E sad, budući da nikad nisam radio povrat poreza ne znam što trebam ispuniti i kako uopće doći do tog povrata.
Znam da na isti imam pravo jer sam nezaposlen i nisam student, a kako se radi o jednoj prosječnoj HRV plaći ne bi želio to izgubiti.
Vjerujem da ste to neki već radili pa bi vas molio da me uputite u samu proceduru jer ima jos 10ak dana za prijavu, pa bi to ovaj tjedan želio srediti.
Unaprijed se zahvaljujem svima. :sunny:

Odi na erste stranicu i skini DOH obrazac. U obrascu sam ja honorarne poslove upisivao na stranicu 5 pod 4.6 redni broj osam (Ostalih primitaka) te nemoj zaboraviti na osmoj stranici pod 9.5.13 staviti Zagreb ako si u Zagrebu ili neki drugi grad i pogledaj koliko bi ti vratili pod 9.6.17. A ako imaš i dividendu ona nemoj zaboraviti i to napisati (stranica 4, pod 4.4.1).

Na prvoj upiši svoje podatke kao i broj računa i banku

Hvala na odgovoru, nemam dividendu jedino sto imam nekih 200-300€ doznaka preko WU iz inozemstva, ali za njih nemam nikakve potvrde, i na njih nije plaćen PDV.
Zanima me još nešto moram li dati kakvu potvrdu o nezaposlenosti, jer nisam u nikakvim evidencijama, ni burza a nemam ni radnu knjižicu. Jednostavno ne vidim da bi mi to nešto pomoglo, pa se nigdje nisam ni prijavio poslije završetka faksa.