Prebacivanje domene

Nikad nisam imala iskustva sa izradom web stranica a htjela sam imati svoju stranicu. Kupila sam domenu na Namecheap i host sam kupila na Hostgator. Nisam se mogla snaci pa sam platila racun na Hostgator za prosli mjesec a za ovaj mjesec nisam platila jer sam se htjela prebaciti kod drugog hosta. Kupila sam host na hosting 90 hrvatskoj stranici jer mi prijatelj ima stranicu tamo i mogao bi mi pomoci da napravim svoju. Kupila sam opciju prijenosa domene. Kad dodem na admin stranici na hosting 90 opciju prijenos domene tamo pise da moja domena nije u njihovoj evidenciji. Kad idem na Hostgator pise da mi je status suspended a kad idem na email opciju na hosting 90 prebacuje me na Hostgator. Kako bi mogla domenu prebaciti na hosting 90?

Prijavi se na namecheap i u postavkama domene samo prebaciš NS - nameservere na one koje si dobila od Hosting90 firme.

Samo ovo sam dobila od hosting 90 to sam napravila ali ne znam da li odgovaraju jer pise da je to za besplatne domene

Poštovani korisniče,

narudžba domene je uspješno primljena u naš sustav i sada čeka na odobrenje. Vaša narudžba će biti odobrena automatski za nekoliko minuta ako niste stavili nikakvu napomenu. Odobrenje narudžbe te podaci za prijavu u Kontol Panel će Vam stići u zasebnim e-mailovima.

=== VRLO VAŽNO !!! ===
Ako ste naručili hosting za besplatnu .HR ili .FROM.HR (IZ.HR, NAME.HR) domenu, molimo Vas da obavezno ažurirate DNS zapise ovdje: inače neće domena biti povezana sa našim hostingom:

Za ostale nastavke ne morate ništa raditi, naš sustav sve automatski sam podešava.

Sa štovanjem
Tehnička podrška
Sustavi za mrežno udomljavanje 90 d.o.o.



Imas skype ili fejs? da tu ne piskaramo … rjesim ti ja to.

Imam oboje mogu te dodati